Life

Mihai Bendeac, șocat la auzul profesiei ei. Ce face fata cu papagalul de la iUmor: „Pentru mulți bani m-am reprofilat”

17.09.2020 | 14:07
Mihai Bendeac socat la auzul profesiei ei Ce face fata cu papagalul de la iUmor Pentru multi bani mam reprofilat
Mihai Bendeac, șocat la auzul profesiei ei. „Pentru mulți bani m-am reprofilat puțin.” Ce face fata cu papagalul de la iUmor Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dumica trecută a început un nou sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Unul dintre momentele care au atras atenția publicului și a juraților a fost acela al unei tinere care a apărut în platou cu un papagal pe umăr. Mihai Bendeac a rămas înmărmurit când a auzit profesia tinerei.

Tânăra se numește Bianca Sasu și este o suceveancă de doar 22 de ani, din comuna Vama. Tânăra s-a prezentat în fața juraților alături de papagalul pe care îl deține, Nuc. Întregul moment a constat în prezentarea papagalului, dar a fost mai degrabă un flirt continuu atât cu publicul, cât și cu Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

 “Pentru cine nu mă știe.. sunt eu. Am emoții îngrozitoare ceea ce, sigur, nu vă pasă. Am venit cu păsăroiul Nuc. Vreau să devină celebru și să cunoască fete”, a spus Bianca în debutul momentului ei, citată de click.ro.

Mihai Bendeac, surprins de tânăra suceveancă. „Mă filmez când mă joc”

Momentul Biancăi a constat în prezentarea papagalului, susținând că vrea să-l facă celebru. Tânăra are papagalul de doi ani. „Știați că în Insulele Canare nu există canari? Așa și în Insulele Virgine…nu există canari”, a glumit tânăra.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost fascinat de ori de moment,  ori de tânăra suceveancă, făcându-l pe colegul de platou Cheloo să afirme: „Bendeac se îndrăgosteste absurd de toate concurentele. Opriți-l, frate! (…) Băiatul ăsta chiar emană dragoste.”

Bianca a surprins atât jurații cât și audiența când a afirmat că este studentă la Facultatea de Genetică Moleculară și a fost ironizată de Cheloo pentru banii puțini pe care îi va câștiga într-un laborator de știință.

ADVERTISEMENT

Replica dată de tânăra concurentă a șocat atât publicul, cât și pe Mihai Bendeac, care a afișat o surprindere vizibilă: “Pentru mulți bani m-am reprofilat puțin. Fac stream. Mă filmez când mă joc”, a spus ea, vădit întenționat, pentru a creea vuiet, conform sursei mai sus citate.

Lămuririle au venit, într-un final, fata este entertainer pentru o companie de jocuri video. Practic, ea chiar se filmează când se joacă, dar pentru publicitate, interpretând anumite roluri și conversând cu ceilalți jucători din platformă.

ADVERTISEMENT

Acest loc de muncă i-a adus fetei notorietate în online, primind invitații în dezbateri, emisiuni și invitații de participare la concursuri.

Vezi momentul Biancăi Sasu:

ADVERTISEMENT