Life

Mihai Bendeac, terorizat de prietenul necuvântător. “Doamne, de unde avem asemenea câine?!”

16.10.2020 | 19:13
Mihai Bendeac terorizat de prietenul necuvantator Doamne de unde avem asemenea caine
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este terorizat de prietenul său canin. Ultimul InstaStory pe care artistul l-a distribuit fanilor prezintă un război total cu câinele care cere atenție constant și nu îl lasă pe stăpân singur nicio secundă.

Juratul de la „iUmor” este mândrul deținător al unui patruped în vârstă de 6 ani, care îi colorează zilele. Happy este un cățel din rasa Vișla maghiară și coleg de apartament al actorului. El este companionul de zi cu zi, nelipsit din postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Happy l-a terorizat pe stăpânul lui. În filmulețul de pe Instagram îl vedem pe Mihai încercând să-și liniștească animalul de companie ca să poată să-și satisfacă nevoile fiziologice. Artistul este vizibil amuzat de comportamentul agitat al prienului său și face o mulțime de glume pe seama lui.

Mihai Bendeac, cu nervii la pământ după o confruntare cu bunul lui prieten, Happy

Filmulețul pe care actorul l-a postat îl arată pe acesta încercând să-și convingă prietenul să stea cuminte. În tot acest timp, cățelul latră necontenit și aleargă de jur împrejur, stârnind amuzamentul celor ce au vizionat imaginile, dar și al stăpânului.

ADVERTISEMENT

„Băi, potolește-te, lasă-mă să fac pipi! Tu nu latri la mine, măi, eu sunt stăpânul! Vreau să fac pipi! Nu intri cu mine la baie, așteaptă. Nu vreau, nu pot să fac de față cu tine. Doamne, de unde avem asemenea câine?”, îi spune Bendeac câinelui, care nu părea să audă ceva.

Mihai Bendeac și câinele său, Happy.
Mihai Bendeac și câinele său, Happy.
Sursa foto: Instagram

Continuarea filmulețului îi prezintă pe cei doi ieșind la plimbare, iar artistul îi face o descriere amănunțită lui Happy, poate cineva va dori să îl scape de el: „vând patruped canin, rasa Vișla maghiară are 6 ani, toate vaccinurile făcute. Eu, gata, mi-am făcut treaba cu el.

ADVERTISEMENT

„Dacă doriți să-l achiniționați, este extraodinar, este dresat, merge la pas…” spunea acesta în timp ce patrupedul îl smucea pentru a merge un pic mai repede.

„A fost al unei bătrânele. Este animal de vânătoare, în afară de pisici, este extraodinar, prinde muște, tânțari.  Una peste alta este un câine pe care poți să-ți pui baza, deși uneori îți vine să pui acid…”, glumește el, vizibil amuzat de comportamentul agitat al simpaticului cățel.

ADVERTISEMENT

Filmulețele și fotografiile cu prietenul necuvântător sunt un lucru foarte des întâlnit pe conturile de socializare ale actorului. Cel mai bun prieten al omului și al lui Mihai Bendeac este aducător de amuzament pentru prietenii virtuali și fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT