ADVERTISEMENT
Life

Mihai Bendeac trăiește un nou calvar după coronavirus: „Oamenii cu care mă întâlnesc se uită cu oarecare spaimă”

Autor: Dan Suta | 20.05.2020 | 17:05
Mihai Bendeac trăiește un nou calvar după coronavirus: „Oamenii cu care mă întâlnesc se uită cu oarecare spaimă”
Mihai Bendeac. Foto: Instagram

Mihai Bendeac se simte foarte ciudat când dă ochii cu alți oameni de când s-a confesat că a avut coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac spune că oamenii îl evită pe stradă ori se uită urât la el

Comediantul de la Antena 1 a mărturisit că a avut parte de experiențe neplăcute când a ieșit pe stradă și că trecătorii îl privesc cum se uită „baba la mort”.

Confesiunea făcută de Bendeac sâmbătă, 16 mai 2020, la Antena 1, are consecințe neașteptate.

După ce a spus că s-a luptat cu boala, detaliind și simptomele pe care le-a avut împreună cu familia lui, acum actorul se lovește de o altă problemă: oamenii se distanțează de el și fug ca de ciumă, iar unii îl privesc de parcă ar fi vreo ciudățenie de pe altă planetă.

ADVERTISEMENT

„Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categori. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei”, a mărturisit Mihai Bendeac pe pagina sa de socializare.

„Aveam dureri puternice musculare, nu mai aveam deloc gust și miros”

„A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”, a mai spus comediantul.

În emisiunea de sâmbătă, actorul a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat: „Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile cunoscute până acum, Mihai nu a fost la spital și nu se știe dacă a anunțat autoritățile pentru a le spune că are simptome specifice coronavirusului, fapt pentru care mulți români spun că ar trebui să răspundă penal.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!