Life

Mihai Bobonete a avut Covid-19. Cum se simte actorul din Las Fierbinți: ”Am izbăvit și cu ăsta”

12.12.2020 | 15:15
Mihai Bobonete a avut Covid19 Cum se simte actorul din Las Fierbinti Am izbavit si cu asta
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, renumitul actor din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost infectat cu noul tip de coronavirus, în prezent testul pentru boală ieșind negativ. 

Bobiță, așa este recunoscut mulțumită producției în care apare, a mai precizat că a venit momentul să se bucure de  sărbătorile de iarnă, mai ales că soția și copiii, Octavian și Maria, s-au ocupat cu împodobirea bradului de Crăciun. Concret, vedeta vrea să bea o țuică fiartă, sperând totodată că are anticorpi pentru Covid-19.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actorul craiovean a lăsat să se înțeleagă că abia așteaptă să meargă la un concert live, unde să cânte și să se distreze ca un „nebun”. Cu această ocazie Mihai Bobonete le urează multă sănătate tuturor celor care-l urmăresc în mediul online.

Mihai Bobonete, mărturie despre coronavirus. Actorul s-a vindecat de virusul din China

„Gata domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele.

ADVERTISEMENT

Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram, în dreptul unei imagini alături de bradul de Crăciun.

Mesajele și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, fotografia primind peste 9.500 de like-uri. Internauții i-au urat actorului din celebrul serial de la Pro TV sănătate, dar și sărbători fericire alături de cei dragi, mai ales că nu mai e mult până de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Sănătate și bucurii alături de cei dragi MAESTRE!”, „Sărbători fericite și multă sănătate Bobiță?” sau „Multă sănătate vă doresc întregii familii!! ?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedetă în mediul online.

Mihai Bobonete, actor din serialul Las Fierbinți
Imaginea postată de Mihai Bobonete, alături de care declară că a avut coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Bobonete se declară familist convins, fiind căsătorit încă din anul 2003 cu Cătălina, alături de care se simte împlinit din toate punctele de vedere. Actorul este îndrăgostit până peste urechi de partenera sa de viață, precizând la un moment dat că cei mici îl țin în continuare tânăr.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care interpretează vocea îndrăgitului om de zăpadă Olaf din producția „Frozen II”, își face timp pentru toate, încercând să aibă un echilibru în tot ceea ce face, umorul și buna dispoziție fiind aduse de spectacolele pe care le joacă.

ADVERTISEMENT