Life

Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani. Mesajul actorului din Las Fierbinți: “Mă întreb dacă merit ceea ce am”

Mihai Bobonete a primit foarte multe urări de la prieteni și fani de ziua sa de naștere pentru care a făcut o postare specială. Actorul a împlinit 42 de ani.
14.06.2022 | 12:06
Mihai Bobonete a implinit 42 de ani Mesajul actorului din Las Fierbinti Ma intreb daca merit ceea ce am
Mihai Bobonete, postare de ziua sa de naștere. Vedeta a făcut 42 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta din serialul Las Fierbinți, de la Pro TV, a lăsat un mesaj prin care mărturisește că este recunoscător pentru tot ce a primit până la această vârstă. Actorul se întreabă dacă merită ce i se întâmplă.

Mihai Bobonete, postare de ziua sa de naștere. Vedeta a făcut 42 de ani

Mihai Bobonete este fericit și împlinit cu familia și cu prietenii pe care-i are aproape. Juratul de la Românii au talent spune că, acum, la 42 de ani, este liniștit cu ce are, considerând că a ajuns la jumătatea vieții.

ADVERTISEMENT

„Am momente în care mă gândesc foarte mult și mă întreb dacă eu merit ceea ce am, dacă asta este ce mi-am dorit sau e o întâmplare că mă aflu în soarta asta, mă gândesc, vă văd, vă aud, vă simt și cel mai important lucru este că am început să mă văd și pe mine așa cum sunt.

Astăzi sunt jumătate recunoscător și jumătate fericit, jumătate în adevăr și jumătate în minciună, jumătate în ceea ce nu mai vreau să fiu și jumătate în noul Bobo.

ADVERTISEMENT

Sunt jumătate pentru câțiva prieteni și jumătate pentru alții, jumătate sunt pentru Mama și la fel, am o jumătate pentru Tata… La 42 de ani.

Astăzi sunt în sfârșit 100%, fără jumătăți și cu toată ființa mea pentru Octavian, Maria și Cătălina. Ei știu cel mai bine ce să facă cu mine, iar eu dorm din ce în ce mai liniștit!”, a scris actorul din Las Fierbinți pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, despre viitoarele sale proiecte

Juratul de la Românii au talent are și cu o veste bună pentru fanii săi. Vedeta de la Pro TV urmează să revină pe scenă cu spectacolele de comedie pe care le desfășoară de ani buni. Și deja are câteva programate pentru toamna aceasta.

„Vă mulțumesc pentru urări și vă cinstesc cu prima ocazie sau prin Septembrie pe la Constanța, prin Noiembrie prin Londra, prin Decembrie pe la Timișoara și neapărat înainte de Crăciun la Sala Palatului… 

ADVERTISEMENT

Nu vă spun mai multe… doar că înapoi în afaceri”, a mai completat Mihai Bobonete, în dreptul unei imagini în care stă pe un buștean, la mare.

ADVERTISEMENT