News

Mihai Bobonete a trăit pe viu tornada din Grecia! ”Am fost la un pas să o mierlim”

11.07.2019 | 11:06
Mihai Bobonete se află în concediu în Grecia. Sursa foto - facebook

Actorul Mihai Bobonete a trăit pe viu tornada din Grecia! Artistul cunoscut pentru rolul lui Bobiţă în serialul „Las Fierbinţi“, dar și pentru numerele de stand up, a povestit pe o rețea de socializare despre furtuna devastatoare care s-a produs în peninsula Halkidiki, dar și în alte zone din nordul Greciei. Bobonete se află chiar în această perioadă în vacanță în Grecia și spune că a fost ”la un pas să o mierlim”.

Mihai Bobonete a trăit pe viu tornada din Grecia!

Actorul se afla cu familia la o terasă, în timp ce afară a început un adevărat uragan. „În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit. Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim.

Pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa …În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit. Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm…”, a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Mihai Bobonete a trăit pe viu tornada din Grecia! Mihai Bobonete
Mihai Bobonete îl interpretează pe Bobiță în serialul Las Fierbinți

Doi români și-au pierdut viața

Doi cetăţeni români au decedat, iar altul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală din zonă, în urma furtunii din nordul Greciei, precizează MAE. ”Consulatul General al României la Salonic are în atenţie evenimentele legate de incidentul petrecut la data de 11 iulie, în Halkidiki, Republica Elenă, în urma căruia doi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa şi altul a fost rănit.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii incidentului, identitatea persoanelor decedate, identitatea şi starea de sănătate a persoanei rănite”, anunţă MAE