Life

Ce a făcut Mihai Bobonete când a întâlnit-o pe cântăreaţa Pink: “Ce să mă mai întorc să îmi cer scuze?!”

Mihai Bobonete are mereu ceva de povestit din turneele în care merge prin țară, cât și în străinătate. Actorul din „Las Fierbinți” a mărturisit că a avut parte de o întâlnire memorabilă cu Pink.
23.11.2021 | 22:57
Ce a facut Mihai Bobonete cand a intalnito pe cantareata Pink Ce sa ma mai intorc sa imi cer scuze
ADVERTISEMENT

Comedianul a dezvăluit în podcast-ul pe care-l moderează pe Youtube ce a făcut când i-a ieșit în cale celebra cântăreață. Vedeta de la Pro TV era la momentul respectiv împreună cu Dan Chișu.

Povestea actorului din serialul „Las Fierbinți” începe cu un moment oarecum jenant, asta pentru că artistul nu a știut cum să reacționeze și s-a cam fâstâcit la vederea solistei căreia i-a luat microfonul din mână.

ADVERTISEMENT

Deși inițial Mihai Bobonete intrase „în priză”, abia după câteva minute a realizat gafa pe care a făcut-o. A ieșit din restaurant și nu s-a mai întors să-i ceară scuze cântăreței Pink.

Mihai Bobonete, peripeție de neuitat cu artista Pink, în România

„Erai față în față cu o tipă blondă, când m-ai văzut, ai schimbat privirea. Știu că m-am pus în fața ta, am și împins-o un pic și-am început: «Dane, avem o problemă cu microfonul».

ADVERTISEMENT

Tu aveai șocul ăla, când vezi prostul din fața ta și mi-ai zis: «Băi Bobo, fă și tu cunoștință cu Pink!». Iar eu: «Da, Bobo! Deci băi Dane, nu mai merge microfonul, am găsit unul ieftin la Muzica, 400 de euro». Și-i dădeam înainte.

Tu ai văzut că am împins-o pe aia, iar eu am dat mâna cu ea și am zis «Bobo» și atât: «Hai că vorbim noi mai încolo!». După ce-am ieșit, mi-aduc aminte și acum, am rămas lângă niște flori de Maica-Domnului, apoi, în tăcerea minții mele am zis doar atât: «Pink».

ADVERTISEMENT

Am venit până aproape de geam și-am văzut cine e cu adevărat. Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, și-așa nu știam engleză?! Ai râs apoi de mine, de față cu toți: «Băi, voi știți ce-a făcut prostul ăsta?!»”, a mărturisit Mihai Bobonete în podcast-ul „Da, Bravo”.

Dan Chișu și Mihai Bobonete
Dan Chișu și Mihai Bobonete, la podcast. Sursa foto: Instagram.com

Dan Chișu, la depănat amintiri. Ce povești are alături de actorul Mihai Bobonete

La rândul său regizorul are o altă poveste de neuitat legat de întâlnirea cu Pink, care a ajuns chiar la restaurantul dețin de vedetă. Celebra cântăreață a vrut să intre în locația deținută de actorul în vârstă de 66 de ani, care nu i-a permis intrarea din cauza ținutei, dar și pentru că nu o știa pe solistă.

ADVERTISEMENT

Pink avea să facă cale întoarsă, după cum a mărturisit Dan Chițu. În cele din urmă vedeta internațională a fost primită cu brațele deschise în restaurantul respectiv.

„A venit o blondă în niște papucei cu blăniță, într-o pijama, trening, iar eu i-am spus că nu permit o asemenea ținută la mine în restaurant. Și mi-au zis ăștia: «Ești nebun, e Pink». Poate să fie și blue, poate să fie și yellow, am replicat superior.

Câteva zile mai târziu am reglat situația, s-a întors la restaurant. Apoi, mi-a zis și ea: «Am avut un șoc atât de puternic că am fost refuzată!»”, a mărturisit Dan Chișu în podcast-ul lui Mihai Bobonete de pe Youtube.

ADVERTISEMENT