Life

Mihai Bobonete a povestit de la ce pornesc certurile cu soția sa. Ce se întâmplă în căsnicia lui Bobiță din Las fierbinți

Mihai Bobonete a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu soția sa. Actorul care îl interpretează pe Bobiță în Las fierbinți a povestit de la ce pornesc certurile în căsnicie.
24.12.2021 | 12:39
Mihai Bobonete a povestit de la ce pornesc certurile cu sotia sa Ce se intampla in casnicia lui Bobita din Las fierbinti
Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003 cu Cătălina. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003 cu Cătălina, pe care o consideră femeia vieții sale. Îndrăgitul actor are și un fiu cu aceasta, pe nume Octavian, iar despre familia lui vorbește de fiecare dată cu bucurie și mândrie.

Bobiță din Las fierbinți iese foarte rar în public pentru a-și destăinui intimitățile. Acesta a recunoscut câteva lucruri în premieră, într-un interviu acordat unei cunoscute publicații.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a spus că multe dintre certurile cu soția pornesc de la nimicuri, așa cum se întâmplă în multe familii.

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălina

Actorul a declarat că el este ceva mai conciliant atunci când are o discuție în contradictoriu cu nevasta.

ADVERTISEMENT

„De dragul femeii, mai las de la mine. Cred că tot timpul liniștea întregii familii vine când femeia e liniștită. Altfel, mari controverse nu avem noi.

Ne mai certăm pe colacul de la toaletă, pe sarea din mâncare, pe statul pe telefon,… Că am exagerat cu băutura sau mâncarea… Că i-am zis lui nu știu cine prea nu știu cum… D-astea minore”, a spus cu sinceritate Bobonete pentru revista Viva! de ianuarie.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai completat spunând că reușește să iasă din situațiile complicate apărute în familie, apelând la ce știe el cel mai bun: la umor.

„Și ea are un umor aparte”

„Soția mea mă ironizează din când în când . E foarte amuzantă când încearcă să mă imite. Și ea are un umor aparte. Un umor pe care eu nu îl dețin, și vine fix în anumite momente”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT

Bobonete a mai recunoscut că uneori este gelos deoarece consideră că soția lui este din ce în ce mai frumoasă, înaintarea în vârstă avantajând-o. Cu toate acestea, nu este genul de bărbat care să creeze telenovele pe impresiile pe care și le face din punct de vedere amoros.

Acesta a spus că a trăit multe în adolescență, iar acum tot ce contează pentru el este că își împarte viața cu femeia potrivită.

Bobonete a vorbit și despre proiectele sale în cadrul aceluiași interviu. Bobiță din Las Fierbinți va fi prezent în noua ediție Românii au talent. Despre experiența ca jurat în show-ul de la PRO TV, acesta a spus că ediția care va începe anul viitor va fi, de departe, cea mai interesantă, cu cele mai spectaculoase momente din istoria concursului.

 

ADVERTISEMENT