Life

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolănescu: ”E urât ce faceți la Măruță! Ținea cu celălalt, nu cu mine”

Mihai Bobonete a relatat o întâmplare hazlie de care a avut parte în urmă cu ceva timp. Actorul din serialul Las Fierbinți a fost încurcat cu unul dintre băieții regretatului Ion Dolănescu.
11.05.2022 | 12:59
Mihai Bobonete confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolanescu E urat ce faceti la Maruta Tinea cu celalalt nu cu mine
Mihai Bobonete de la Românii au talent, întâmplare hazlie. A fost încurcat cu unul dintre băieții lui Ion Dolănescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a povestit cum a fost confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolănescu, care în urmă cu ani buni au fost în scandal din cauza averii lăsate de regretatul cântăreț de muzică populară. Ionuț și Dragoș au fost o vreme lungă la cuțite.

Mihai Bobonete de la Românii au talent, întâmplare hazlie. A fost încurcat cu unul dintre băieții lui Ion Dolănescu

Mihai Bobonete se afla într-o benzinărie renumită de pe Valea Oltului, unde s-a oprit înainte de a merge la un spectacol de stand-up comedy pe care-l avea la Sibiu. Juratul de la Românii au talent avea să fie confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolănescu.

ADVERTISEMENT

„Eram fără mustață, după o filmare, la OMV-ul de pe Valea Oltului. Aveam un spectacol la Sibiu. Doamna de la casă se uită așa, lung, la mine și-mi zice: «Să știți că apreciez foarte mult ceea ce faceți.

Aveți spectacol? Dacă nu vă deranjează, aș vrea să vă dau un sfat!». Clar, am zis că da. «E urât ce faceți la Măruță (n.red – emisiunea lui Cătălin Măruță) cu fratele dumneavoastră, mai ales în amintirea tatălui dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

E urât după moartea lui să vă certați!», mi-a spus. Mă uit eu la ea, ea la mine, mă gândeam că am plecat de două ore de acasă, când să moară tata, iar frate-miu să apuce să mai meargă și la emisiuni să se certe.

Am avut nerușinarea să nu-i spun cine sunt! «Doamnă, să știți că mai mult e vina lui!», i-am zis. Am simțit-o clar, ținea cu celălalt, nu cu mine. «Să știți că domnul Dolănescu s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea ce se întâmplă, asta vă mai zic!», mi-a mai spus și a plecat.

ADVERTISEMENT

Femeia m-a confundat cu unul dintre copiii lui Dolănescu, am intrat și eu pe net, am văzut că era un întreg scandal cu copiii lui Dolănescu”, a povestit Mihai Bobonete în podcast-ul pe care-l moderează pe Youtube.

Mihai Bobonete, oprit de numeroși admiratori

Juratul de la Românii au talent are foarte multe întâmplări amuzante prin care a trecut de-a lungul anilor. O altă peripeție a avut loc la metrou, acolo unde se afla cu soția sa, Cătălina, când o persoană l-a recunoscut, dar nu știa de unde să-l ia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul din serialul Las Fierbinți spune că a fost oprit de numeroși admiratori, mai ales că în ultimii ani a făcut parte din mai multe proiecte și a devenit o persoană publică foarte cunoscută.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant