Life

Mihai Bobonete, despre momentul care i-a marcat viața. Fiul lui Bobiță din Las Fierbinți a fost la un pas de moarte

Actorul Mihai Bobonete a vorbit în emisiunea Amaliei Enache despre momentul care i-a marcat viața. Acesta s-a speriat cumplit atunci când fiul său a fost la un pas de moarte.
30.12.2021 | 12:50
Mihai Bobonete despre momentul care ia marcat viata Fiul lui Bobita din Las Fierbinti a fost la un pas de moarte
Mihai Bobonete, despre momentul care i-a marcat viața. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a trecut prin momente dramatice pe care nu le va uita niciodată.

Fiul său a suferit o lovitură puternică la cap și a fost la un pas de moarte.

Actorul a reacționat imediat, iar intervenția sa a salvat viața copilului.

Mihai Bobonete, despre momentul care i-a marcat viața. Fiul lui Bobiță din Las Fierbinți a fost la un pas de moarte

Mihai Bobonete și soția sa au trecut prin momente extrem de dificile în urmă cu ceva vreme. Un joc banal se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Bobiță din Las Fierbinți a povestit că în timp ce se juca cu fiul său, copilul a căzut și s-a lovit cu capul de colțul caloriferului. Actorul s-a speriat foarte tare când a văzut cum din capul copilului curgea sânge, iar cel mic a dat ochii peste cap.

ADVERTISEMENT

În timp ce soția sa a împietrit, actorul a intervenit rapid și i-a dat o palmă puternică micuțului să-l trezească. Apoi a pornit în grabă spre spital.

“Mă făceam de la distanță că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta. La un moment dat, fugind de forța mea de la distanță, i-a scăpat piciorul între canapea și perete și a venit cu capul în colțul caloriferului, căzând pe spate.

ADVERTISEMENT

A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine și dint-odată a început să-i țâșnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieșea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurți și în tricou. 

În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească mașina, că trebuie să ajungem la Urgențe. Când l-am luat în brațe, să-l duc la mașină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea.

ADVERTISEMENT

Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă și i-am dat ditamai palma.

A deschis ochii și i-am zis că are o gaură în cap, nu știu cât e de mare, cât e de mică, și să nu se mai agite, că pierde energie și mă agit și eu, și nu știu unde-s Urgențele. Soția mea era galbenă la față, se ține de ușă”, a povestit Mihai Bobonete în emisiunea Amaliei Enache.