Life

Mihai Bobonete, juratul de la Românii au Talent, show în toată țara. Cât costă să-l vezi live pe Bobiță din Las Fierbinți. Suma nu e deloc mică

Mihai Bobonete, juratul de la Românii au Talent, va susține un turneu național. Cât costă să îl vezi live pe celebrul actor.
06.04.2023 | 09:23
Mihai Bobonete juratul de la Romanii au Talent show in toata tara Cat costa sal vezi live pe Bobita din Las Fierbinti Suma nu e deloc mica
Mihai Bobonete, juratul de la Românii au Talent, show în toată țara. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete face show în toată țara. Juratul de la Românii au talent nu are deloc un preț mic pentru fanii care vor să meargă la un spectacol de-al său.

De când e Mihai Bobonete jurat la Românii au Talent

Mihai Bobonete este la Românii au talent din anul 2022. Acesta a apărut pentru prima dată în sezonul 12 al emisiunii. Mihai Bobonete spunea la acel moment că abia așteaptă să fie și el făcut să râdă la rândul său, pentru că de obicei este cel responsabil de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Românii au talent a decis sărbătorească cei 20 de ani de când este în domeniul de stand up comedy. Astfel, Mihai Bobonete pregătește un show în toată țara.

Actorul și comediantul a spus că la acest moment sunt nouă zone în care va merge, dar cei care doresc să-l vadă trebuie să știe că acesta va mai susține spectacole și la toamnă.

ADVERTISEMENT

„Ne vedem curând! Aveți detalii despre locații și bilete pe Entertix.ro. La moment sunt doar 9 locații și urmează să anunțăm pe unde ajungem și la toamna!

România pregătește-te de un spectacol senzațional în care aniversez cei 20 de ani de stand up comedy!”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la stand up Mihai Bobonete

Mihai Bobonete va susține un turneu național de stand up comedy din aprilie. Acesta va merge la Galați, Piatra Neamț, Iași, Oradea, Ploiești, Brașov, Bacău, Pitești și Craiova.

Cei care vor să meargă la spectacol trebuie să știe că prețurile nu sunt deloc unele mici. Altfel, pentru categoria întâi un bilet este de 150 de lei. Pentru categoria a doua, prețul este 125 de lei.

ADVERTISEMENT

Deși abia a anunțat acest turneu național, în Craiova locurile au fost aproape toate ocupate. Spectacolul din acest oraș va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, pe data de 10 iunie 2023.

Și pentru spectacolul susținut de Mihai Bobonete în Pitești locurile au fost aproape în totalitate ocupate. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 9 iunie 2023.

Și la Bacău mai sunt disponibile doar câteva zeci de locuri pentru show-ul național susținut de Mihail Bobonete. Tot aici mai există și a treia categorie de bilete, mai departe de scenă, care costă 100 lei.

Cine e în deschiderea show-ului făcut de Mihai Bobonete

În deschiderea show-ului făcut de Mihai Bobonete în mai multe orașe din România va susține un număr de comedie Mihai Rait.

Cei doi sunt buni prieteni, dar și colegi în serialul Las Fierbinți. Aceștia vor pleca împreună în mai multe orașe din țară în turneul național anunțat de juratul de la Românii au talent.

Primul show începe pe data de 22 aprilie 2023, în Galați, și el se va încheia pe 10 iunie 2023, în Craiova.

„Pamp pamp dă geim este turneul care marchează reîntoarcerea lui Mihai Bobonete pe scenele din țară. După trei ani de așteptare, Mihai Bobonete și Mihai Rait aduc un spectacol care să binedispună publicul de care le-a fost atât de dor”, arată site-ul de unde se pot cumpăra biletele.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Regina Întunericului a povestit la TV, cum comunică cu morții
Regina Întunericului a povestit la TV, cum comunică cu morții
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi