Life

Mihai Bobonete, primele declarații după ce s-a spus că ar fi noul jurat la Românii au talent. Actorul a explicat tot

Mihai Bobonete a oferit primele declarații după ce s-a spus că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la Românii au talent.
11.08.2021 | 15:50
Mihai Bobonete primele declaratii dupa ce sa spus ca ar fi noul jurat la Romanii au talent Actorul a explicat tot
Mihai Bobonete, primele declarații după ce s-a spus că ar fi noul jurat la Românii au talent. Actorul a explicat tot. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a făcut primele declarații după ce s-a spus că l-ar înlocui pe Florin Călinescu la „Românii au talent”. Actorul de comedie a comentat zvonurile apărute recent în mediul online.

Interpretul lui Bobiță din „Las Fierbinți” a ținut să lămurească cum stau, de fapt, lucrurile. Cu toate acestea, nu a dat de înțeles că ar fi fost ofertat pentru show-ul de talente de la Pro TV, din moment ce nu a fost la curent cu informațiile.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, primele declarații după ce s-a spus că ar fi noul jurat la Românii au talent. Actorul a explicat tot

Mihai Bobonete a oferit primele declarații după ce s-a speculat că el ar fi înlocuitorul lui Florin Călinescu la „Românii au talent”. Actorul este abia întors din vacanță și nu a fost la curent cu această situație.

De asemenea, Mihai Bobonete a precizat că nu-și poate spune părerea în legătură cu un lucru despre care nu știe nimic. Acesta nu a primit, momentan, nicio informație privind locul rămas liber la show-ul de talente de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel.

Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea ‘Românii au talent’, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță”, a declarat Mihai Bobonete pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul de comedie a fost întrebat dacă programul său i-ar permite să fie înlocuitorul lui Florin Călinescu la masa juriului.

Mihai Bobonete a precizat că programul de filmare al emisiunii este diferit de cel pentru „Las Fierbinți”, unde filmează în cea mai mare parte a anului. Filmările pentru „Pe bune?” durează doar câteva zile, după cum a explicat actorul.

ADVERTISEMENT

„Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la ‘Las Fierbinți’. ‘Las Fierbinți’-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact.

Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din ‘Pe Bune?!’ în cinci zile și s-a terminat. Și ‘Românii au talent’ are un program destul de complex”, a continuat Mihai Bobonete.

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV

Florin Călinescu a luat decizia să părăsească postul Pro TV, unde a lucrat mai bine de două decenii, cu mici întreruperi.

Actorul a jurizat emisiunea din 2015, atunci când l-a înlocuit pe Bebe Cotimanis. Florin Călinescu va începe un nou proiect în lumea televiziunii, fiind ceva diferit de ce a făcut până acum.

După cum a declarat recent, Călinescu va face consultanță pentru mai multe televiziuni. Astfel, nu își va deschide propria lui televiziune, așa cum s-a speculat după anunțul plecării de la Pro TV.

ADVERTISEMENT