Life

Mihai Bobonete, profit dublu față de premiul de la Românii au Talent! Bobiță din Las Fierbinți e o adevărată mină de bani

Mihai Bobonete, juratul din sezonul Românii au Talent care se încheie astăzi, este o adevărată mină de bani, profiturile pe care le înregistrează plasându-l în rândul milionarilor din România.
27.05.2022 | 15:37
Mihai Bobonete profit dublu fata de premiul de la Romanii au Talent Bobita din Las Fierbinti e o adevarata mina de bani
Mihai Bobonete se descurcă de minune când vine vorba de bani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Banii de la show-ul Românii au Talent sunt pentru juratul Mihai Bobonete un mizilic. Cel puțin, așa pare în momentul în care cineva se uită prin bilanțul fiscal al firmelor depus de simpaticul membru al juriului de la emisiunea care se încheie astăzi, 27 mai 2022.

Juratul Românii au Talent, Mihai Bobonete e o adevărată mină de bani

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai simpatizați artiști de la noi din țară. Actor în rol principal, cel al lui Bobiță, în Las Fierbinți, Bobonete a ajuns și în juriul emisiunii Românii au Talent, acolo unde este plătit, conform informațiilor apărute în presă, regește, cu vreo 20.000 – 30.000 de euro pentru sezonul care se încheie astăzi, 27 mai 2022.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, banii pe care îi câștigă la Românii au Talent, chiar dacă sunt o sumă semnificativă, nu se pot compara cu cei câștigați din firmele pe care le deține. Acționar în mai multe companii, Mihai Bobonete demonstrează că showbiz-ul din România poate fi de-a dreptul rentabil.

Mihai Bobonete este acționar în trei firme: Comedy Boys – alături de amicul său, Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, Cetăţeni Particulari și Da Bravo Bro. Dacă primele două încă nu au întegistrat bilanțul fiscal pentru anul 2021, cea de-a treia însă are, conform datelor consultate de FANATIK, un profit uluitor. Mihai Bobonete dovedește că este o adevărată mină de bani.

ADVERTISEMENT

Profitul firmei lui Bobiță, mai mult decât dublu față de premiul de la Românii au Talent

Compania lui Bobiță din Las Fierbinți a reușit, în 2021, să obțină profituri care depășesc cu mult premiul pe care îl pune în joc emisiunea la care Mihai Bobonete este jurat, Românii au Talent.

Conform datelor depuse la ANAF și consultate de FANATIK, firma lui Bobonete care are ca domeniu activități ale agențiilor de publicitate a reușit, în doar un an de la momentul înființări, să performeze financiar.

ADVERTISEMENT

Astfel, cifra de afaceri a companiei depășește 1.450.000 de lei în 2021, an în care a reușit să facă încasări de 12 ori mai mari față de 2020, atunci când raporta puțin peste 100.000 de lei în dreptul acestui indicator.

Profitul este însă cel care surprinde. Mai exact, în 2021, firma lui Bobiță din Las Fierbinți a reușit să raporteze un profit net de peste 1.170.000 de lei, adică aproximativ 235.000 de euro. De zece ori mai mult decât în anul anterior, semn că juratul de la Românii au Talent știe, cu adevărat, să se ”vândă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, jurat la Românii au Talent, actor în Las Fierbinți și comediant de succes

Mihai Bobonete se poate lăuda că a reușit pe toate planurile care in de meseria pe care și-a ales-o, cea de actor. Astfel, după ani la rândul în care a făcut întreaga Românie să râdă în serialul Las Fierbinți, rol pentru care, pare-se, este plătit cu câte 1.500 de euro pe episod, Bobonete a devenit și un comediant de succes. Show-urile sale în cluburile de stand-up garantează vânzarea tuturor biletelor.

Mai mult, în acest sezon de Românii au Talent, Mihai Bobonete a fost cooptat în juriu. În nenumărate momente de-a lungul emisiunii, show-ul făcut de Bobiță l-a depășit pe cel al concurenților de pe scenă.

“Trebuie să spun că eu mă uit la Românii au talent de la primul sezon. De obicei, vineri seara mă prinde în bucătărie. Am televizor și acolo. Dau pe Românii au talent pentru că merge foarte bine cu șprițul emisiunea asta.

Adică, atunci când nu mai ai subiecte de discuție la o masă cu prietenii, dai televizorul și-l lași pe Românii au talent. E, în momentul în care se aude vocea, fără să mă uit spre televizor apare, ‘Ia, taci, mă! Ia uite ce plămâni are doamna’. Că discutăm la nivelul ăla”, povestea Mihai Bobonete despre emisiunea la care a devenit jurat, Românii au Talent.

ADVERTISEMENT