Life

Mihai Bobonete, reclamat la Poliţia Animalelor. De ce a trebuit vedeta din Las Fierbinţi să dea explicaţii

Mihai Bobonete a fost reclamat la Poliția Animalelor. Actorul din serialul Las Fierbinți a fost nevoit să dea explicații după ce a făcut declarații controversate într-un videoclip de pe YouTube.
10.08.2022 | 07:48
Mihai Bobonete reclamat la Politia Animalelor De ce a trebuit vedeta din Las Fierbinti sa dea explicatii
Mihai Bobonete a fost reclamat la Poliția Animalelor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a fost reclamat la Poliția Animalelor din cauza unei afirmații pe care a făcut-o în cadrul unui videoclip. Actorul din Las Fierbinți a ajuns în fața anchetatorilor pentru a da explicații.

De ce a fost Mihai Bobonete reclamat la Poliția Animalelor

În toamna anului trecut, o femeie a trimis la petiție la IPJ Ilfov, menționând că Mihai Bobonete trebuie pedepsit pentru faptul că ar fi maltratat un porumbel.

ADVERTISEMENT

Reclamanta a mai spus că l-a auzit pe actor spunând, într-un clip video de pe YouTube, că ar fi chinuit și ucis un porumbel.

În urma acestei petiții a fost deschis un dosar de către Poliția Animalelor. Mihai Bobonete a ajuns să fie cercetat, totul pornind de la declarațiile respective.

ADVERTISEMENT

Interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți s-a apărat în urma acestor acuzații. Acesta a explicat că totul a fost, de fapt, doar o glumă, el fiind un actor de stand-up comedy.

Ca urmare, din moment ce nu existau alte probe, dosarul a fost clasat, potrivit spynews.ro.

Și Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Poliția Animalelor

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să dea explicații în legătură cu animalul său de companie în fața reprezentanților de la Protecția Animalelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta se mândrește cu câinele său pe nume Chanel. Animăluțul este răsfățat și dus regulat la saloane de înfrumusețare.

În luna mai, Bianca Drăgușanu a vopsit coada și urechile patrupedului în culoarea roz. Din acest motiv a fost luată în vizor de Protecția Animalelor.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a explicat că nu ea este cea care și-a vopsit câinele. Această procedură a avut loc la un salon special pentru animale. În plus, cei de la salon au folosit vopsea organică, deloc toxică pentru patruped.

“Așadar, a trebuit să stau să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit câinele singură, acasă, cu o vopsea de păr roz. A trebuit să explic, să dau numele salonului unde mi-am vopsit cățelul. 

Adică, nu l-am vopsit eu, l-au vopsit la salon cu vopsea organică, specială pentru căței, unde cățelul meu a fost tuns, unde a stat la spa și s-a răsfățat, cum poate această individă nu a fost în viața ei. 

Vă dați seama ce creier, ce om să suni, să spui că Bianca Drăgușanu are cățelul cu codița și urechiușele roz și că Protecția Animalelor trebuie sesizată.”, a povestit Bianca Drăgușanu pe pagina de Instagram, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT