Life

Mihai Bobonete de la Românii au talent, detalii despre copii. Cum e viața actorului de când e tată

Mihai Bobonete a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de familie și despre cei doi copii. Juratul de la „Românii au talent” a povestit cum i s-a schimbat viața de când este tată.
25.02.2022 | 16:03
Mihai Bobonete de la Romanii au talent detalii despre copii Cum e viata actorului de cand e tata
Mihai Bobonete vorbește despre viața de familie. Ce relație are juratul de la Românii au talent cu copiii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV, cunoscută pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”, are un băiat pe nume Octavian (11 ani) și o fată, Maria (7 ani), actorul fiind mândru de ambii.

Viața juratului de la „Românii au talent” s-a schimbat radical de când au apărut copiii, mărturisind că a învățat foarte multe lucruri de când a îmbrățișat rolul de tată.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete se bucură de fiecare clipă petrecută împreună cu cei mici, mai ales că este plecat de acasă perioade lungi de timp. Din păcate, au fost și momente pe care le-a pierdut.

Mihai Bobonete vorbește despre viața de familie. Ce relație are juratul de la Românii au talent cu copiii

Nu de puține ori actorul de la Pro TV a vorbit despre amintirile pe care nu a reușit să le lege pentru că era plecat în turneu, el fiind și un comediant foarte apreciat.

ADVERTISEMENT

„Normal că viața se schimbă când apar copiii și totul e mai frumos, mai luminos și prinde viață chiar și ce era fără de viață în tine.

Înveți lucruri noi, călătorești în timp, plângi de fericire, înnebunești de neputință, îți pui întrebări noi, trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor…

ADVERTISEMENT

Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași.

În mare parte sunt amândoi mai mult copiii mamei adică ai Cătălinei, căci ea e non-stop lângă ei, iar eu când prind, îmi place să prind câte puțin din amândoi, că sunt diferiți și tare mișto”, a declarat Mihai Bobonete pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete are copii pasionați de sport

În aceeași notă, vedeta susține că are copii foarte buni, care au venit pe lume cu o bunătate impresionantă. Acesta este motivul pentru care actorul este atent la Octavian și Maria.

Totodată, juratul de la „Românii au talent” susține că are mereu urechile ciulite la copii pentru că a realizat că poate învăța multe de la ei. În același timp, principiile de viață le-au învățat împreună.

Fiul lui Mihai Bobonete este pasionat de fotbal și joacă la Rapid București, iar fiica sa practică gimnastica la Stejarii și este o mare iubitoare de animale.

ADVERTISEMENT