Life

Mihai Bobonete și-a uimit soția. Cum a anunțat-o într-o zi că vrea să divorțeze

Mihai Bobonete i-a spus, într-o zi, soției sale, Cătălina, că vrea să divorțeze. Aceasta a avut o reacție surprinzătoare.
22.10.2022 | 22:50
Mihai Bobonete sia uimit sotia Cum a anuntato intro zi ca vrea sa divorteze
Mihai Bobonete și soția lui sunt împreună din 1995. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a dezvăluit de curând că i-a spus soției sale, Cătălina, că vrea să divorțeze. Se întâmpla în perioada pandemiei, în starea de urgență, când lumea era izolată în casă.

Mihai Bobonete a vrut să divorțeze de soția lui. Cum s-a întâmplat

Mihai Bobonete a povestit întreaga scenă într-un podcast alături de maestrul bucătar, Sorin Bontea. Cătălina, partenera lui, i-a oferit un răspuns pe măsură, dar fiind conștientă de gluma actorului de comedie.

ADVERTISEMENT

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: «Cătălina, eu divorțez!». «Unde divorțezi?

ADVERTISEMENT

Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown​. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă» și am zis «Cătălina, lasă să treacă pandemia»”, a spus Mihai Bobonete într-unul din podcasturile sale.

 Mihai Bobonete, mariaj de peste 2 decenii cu soția lui. Actorul are doi copii

Mihai Bobonete are o relație de mai bine de două decenii cu partenera sa, Cătălina. Alături de aceasta are doi copii, o fetiță și un băiețel, în vârstă de 7 și 11 ani.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu, Mihai Bobonete a precizat că viața lui și a soției sale este mai frumoasă de când au venit pe lume Maria și Octav. Actorul are recunoștință față de Dumnezeu,

Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași”, a declarat Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT