Life

Mihai Bobonete și Cătălina s-au căsătorit după 14 ani de relație. “Nu credeam în instituția căsătoriei”

Mihai Bobonete și soția sa se cunosc din copilărie. S-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere care a avut loc la internatul școlii în care învățau.
05.01.2022 | 23:20
Mihai Bobonete si Catalina sau casatorit dupa 14 ani de relatie Nu credeam in institutia casatoriei
Mihai Bobonete și Cătălina s-au căsătorit după 14 ani de relație. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și soția sa au o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. S-au cunoscut în anul 1995 la o petrecere.

După o relație extrem de frumoasă au decis să se căsătorească în 2009.

Actorul a recunoscut faptul că mulți ani nu a crezut în instituția căsătoriei.

Mihai Bobonete și Cătălina s-au căsătorit după 14 ani de relație. “Nu credeam în instituția căsătoriei”

Mihai Bobonete și Cătălina formează unele dintre cele mai sudate cupluri. S-au cunoscut în anul 1995, iar de atunci nu s-au mai despărțit. Prima dată s-au întâlnit la o petrecere. Actorul își amintește că și-a făcut curaj și a invitat-o la dans.

ADVERTISEMENT

“Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.(…) M-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun”, a povestit cunoscutul actor pentru VIVA. 

Cei doi au decis să se căsătorească abia după 14 ani de relație. Actorul a mărturisit că nu a crezut niciodată foarte mult în instituția căsătoriei. Totuși, după ce soția sa a rămas însărcinată, s-au gândit că pentru copil este mai bine să se nască într-o familie normală. Au făcut cununia civilă în anul 2009. Nu-și mai amintește însă cum a cerut-o pe Cătălina de soție.

ADVERTISEMENT

După alți 8 ani, Mihai Bobonete a dus-o pe Cătălina la altar.

“Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

De la ce pornesc certurile în familia lui Bobonete

Actorul care îl interpretează pe Bobiță în Las Fierbinți a recunoscut că toate certurile în familia sa pornesc de la nimicuri. De regulă, el este cel care încearcă să aplaneze conflictul și să se împace cât mai repede cu Cătălina.

ADVERTISEMENT

De multe ori reușește să scape din situații dificile apelând la umor. De fiecare dată metoda dă roade.

“Ne mai certăm pe colacul de la toaletă, pe sarea din mâncare, pe statul pe telefon”, a mai povestit cunoscutul actor.

ADVERTISEMENT