Life

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la Românii au talent. Primele declarații: „Simt că ne vom distra foarte tare”

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt noii jurați de la Românii au talent. Cei doi au făcut primele declarații.
08.10.2021 | 19:53
Mihai Bobonete si Dragos Bucur noii jurati de la Romanii au talent Primele declaratii Simt ca ne vom distra foarte tare
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la Românii au talent. Primele declarații: „Simt că ne vom distra foarte tare” Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur se alătură echipei „Românii au talent”, la masa juriului. Actorul din „Las Fierbinți” și prezentatorul de la „Visuri la cheie” sunt pregătiți să descopere noi talente.

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV în luna iulie, atunci când se zvonea că Mihai Bobonete ar putea fi înlocuitorul său. Dragoș Bucur o înlocuiește pe Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru sezonul 12 au început de curând, urmând ca show-ul de talente să fie difuzat anul viitor.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la Românii au talent

Sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent” vine cu două mari schimbări. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur la masa juriului. Cei doi s-au alăturat echipei îndrăgitului show și vor căuta talente alături de Andra și Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, actorul din „Las Fierbinți”, este foarte încântat să facă parte din acest proiect. Comediantul a declarat este fanul show-ului de talente de la Pro TV încă de la primul sezon.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

ADVERTISEMENT

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat Mihai Bobonete pentru Pro TV.

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, este convins că va găsi români cu adevărat talentați în noul sezon și este încântat să se afle alături de ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a spus Dragoș Bucur pentru sursa citată.

Caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara în această vară, iar sezonul 12 se anunță unul incendiar.

Ce spunea Mihai Bobonete despre posibilitatea de a fi jurat la Românii au talent

După plecarea lui Florin Călinescu, au apărut zvonuri cum că Mihai Bobonete i-ar lua locul. Actorul nu a confirmat nimic la momentul respectiv, însă nici nu a negat acest lucru.

Acum câteva luni, Bobonete a declarat că nu-și poate spune părerea în legătură cu un lucru despre care nu știe nimic.

„Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea ‘Românii au talent’, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.

Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la ‘Las Fierbinți’. ‘Las Fierbinți’-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact.

Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din ‘Pe Bune?!’ în cinci zile și s-a terminat. Și ‘Românii au talent’ are un program destul de complex”, spunea Mihai Bobonete pentru click.ro.

Din fericire, zvonurile au fost confirmate, iar fanii îl vor putea vedea la masa juriului în noul sezon. Juriul va fi compus, astfel, din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Smiley și Pavel Bartoș rămân, în continuare, prezentatorii show-ului.

ADVERTISEMENT