Sport

Mihai Bobonete trădează Universitatea Craiova? De ce ține cu Rapid în acest sezon din SuperLiga

Mihai Bobonete, cunoscutul actor din serialul „Las Fierbinți”, este mare fan al Universității Craiova, însă „Bobiță” a dezvăluit pe Facebook că va fi și suporterul celor de la Rapid.
16.07.2022 | 09:10
Mihai Bobonete tradeaza Universitatea Craiova De ce tine cu Rapid in acest sezon din SuperLiga
Mihai Bobonete merge la meciurile Universității Craiova de mai bine de 20 de ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete adoră fotbalul, în primul rând pe Universitatea Craiova și chiar a jucat la AFC Iazu în Ștefan cel Mare împotriva lui Dinamo. „Bobiță” și-a surprins însă fanii de pe Facebook înainte de startul SuperLiga.

Mihai Bobonete, anunț surprinzător pe Facebook: „Dacă e să merg și pe mâna fiului meu, atunci o să am Rapid ca preferință!”

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai mari suporteri ai Universității Craiova și chiar merge des la meciurile echipei. În sezonul trecut a venit cu ghinion și „a stopat” seria de șapte victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

„Azi începe Campionatul Național de Fotbal și vă spun sincer că am sângele alb-albastru și sunt oltean până la moarte căci așa m-am născut”. Nimic în neregulă până aici, ar spune fanii Universității Craiova.

Bobonete a mărturisit că fiul său este suporter al Rapidului, precum și mulți alți apropiați ai săi, așa că va ține și cu „alb-vișiniii”: „Pe partea de București și dacă e să merg și pe mâna fiului meu și pe preferintele multora din cunoscuții mei, atunci o să am Rapid ca preferință!

ADVERTISEMENT

Așadar în contextul în care Real Madrid rămâne Real Madrid și Barcelona, Barcelona…Eu cu Universitatea Craiova și în pauze cu Rapid București! Ca să nu avem discuții!”, a scris actorul Mihai Bobonete într-o postare pe pagina lui oficială de Facebook.

Mihai Bobonete, suporter cu ghinion pentru Universitatea Craiova

Mihai Bobonete este suporter al Universității Craiova de peste 20 de ani și ratează foarte rar chiar și deplasările „leilor”. În sezonul trecut a fost prezent pe stadionul „Anghel Iordănescu” la meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actorul nu le-a purtat noroc jucătorilor lui Universitatea Craiova, iar seria de șapte victorii consecutive cu Laurențiu Reghecampf pe bancă a fost oprită.

Bobonete are un Ford Mustang de 300 de cai putere și a ținut să îl vopsească în culorile alb-albastre, iar la numărul de înmatriculare a pus ințialele clubului: „UCV”.

ADVERTISEMENT

„Chiar mă gândeam să o fac cadou unui jucător de la Craiova, dacă am lua titlul anul ăsta. I-aș da-o unuia ca Mateiu sau Bancu, dacă ar sta în gheata lui campionatul!”, a declarat Mihai Bobonete în urmă cu trei ani pentru Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT