Sport

Suporter cu ghinion. Actorul Mihai Bobonete „a stopat” seria de șapte victorii la rând a Universității Craiova

Suporter înfocat al formației din Bănie, actorul Mihai Bobonete a fost prezent în tribuna arenei „Anghel Iordănescu” și i-a adus ghinion Universității Craiova.
18.03.2022 | 23:51
Suporter cu ghinion Actorul Mihai Bobonete a stopat seria de sapte victorii la rand a Universitatii Craiova
Prezența actorului în tribuna stadionului „Anghel Iordănescu” i-a adus ghinion Universității Craiova sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete s-a numărăt printre spectatorii meciului dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, scor 3-1. Actorul care îl interpretează pe „Bobiță” din „Las Fierbinți” i-a adus ghinion formației din Bănie. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a suferit primul eșec, după 7 victorii la rând în Casa Pariurilor Liga 1.

Mihai Bobonete i-a adus ghinion Universitații  Craiova în partida cu FC Voluntari

Născut în Craiova și mutat între timp la Capitală, Bobonete a ratat foarte rar deplasările oltenilor din București. Acesta îi susține pe „juveți” de peste 20 de ani, iar la un moment dat a făcut parte din galeria oltenilor, cu care a mers la deplasările „Științei” din toată țara.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete nu a putut rata meciul Universității Craiova cu FC Voluntari. De nelipsit de la partidele „alb-albaștrilor” din București, acesta a apărut în tribuna arenei din Ilfov pentru a-i susține pe elevii lui Laurențiu Reghecampf.

Apariția lui Bobonete nu le-a purtat noroc „alb-albaștrilor”. Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Voluntari, iar seria de victorii consecutive a formației din Bănie s-a oprit la șapte. Pentru trupa lui Liviu Ciobotariu a fost prima victorie pe teren propriu împotriva „juveților”.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea Universității Craiova va avea repercusiuni asupra viitorului program de pregătire al jucătorilor. Înaintea partidei cu FC Voluntari, Laurențiu Reghecampf a declarat că le poate adăuga câteva antrenamente în plus dacă evoluția elevilor săi nu îl va convinge.

La aproprierea orei de start a partidei, Universitatea Craiova a postat o poză pe pagina sa oficială de Facebook cu celebrul actor, urmată de descrierea „Mihai Bobonete este alături de Știința în această seară”. În fotografie acesta poartă un fular al formației de fotbal din Bănie.

ADVERTISEMENT
Prezent în tribuna stadionului „Anghel Iordănescu”, Mihai Bobonete i-a adus ghinion Universității Craiova . sursă foto: pagina de Facebook UCVOficial

Mihai Bobonete este un suporter înfocat al Universității Craiova

Cunoscut în țară pentru rolul pe care îl are în serialul „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și-a declarat în nenumărate rânduri pasiunea pentru Universitatea Craiova. Actorul este atât de atașat de clubul din Oltenia, încât a decis să modifice aspectul mașinii sale în stilul „Științei”.

Acesta deține un Ford Mustang, cu 300 de cai putere, pe care a vopsit-o în culorile alb-albastre. Bobonete i-a adăugat acesteia și un număr de înmatriculare personalizat, care conține inițialele „UCV”. În trecut actorul a mărturisit că ar vrea să îi ofere mașina unui jucător dacă formația din Bănie ar câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

„Chiar mă gândeam să o fac cadou unui jucator de la Craiova, dacă am lua titlul anul ăsta. I-as da-o unuia ca Mateiu sau Bancu, dacă ar sta în gheta lui campionatul!”. a declarat Mihai Bobonete în urmă cu trei ani pentru Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova : 3,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT