Sport

Mihai Bordeianu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj! Fanatik a anunțat în premieră transferul încă de acum opt zile. Update exclusiv

Mihai Bordeianu va continua la CFR Cluj. Mijlocașul așteaptă hârtia de a deveni liber de contract de la Al Qadisiyah și va semna un nou contract cu echipa campioană.
30.08.2021 | 23:58
Mihai Bordeianu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj Fanatik a anuntat in premiera transferul inca de acum opt zile Update exclusiv
Mihai Bordeianu așteaptă hârtia pentru a deveni liber de contract! Mijlocașul va semna cu CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
30-08-2021
20:58

Mihai Bordeianu se întoarce la CFR Cluj

Mihai Bordeianu se întoarce în Gruia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din data de 22 august. Mijlocașul central a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj, formație pentru care a mai evoluat în perioada 2018-2010 și, în 2021, sub formă de împrumut.

Mijlocașul Mihai Bordeianu este foarte aproape de CFR Cluj. Fotbalistul mai așteaptă doar hârtia de la arabi prin care devine liber de contract și va semna o nouă înțelegere cu echipa lui Marius Șumudică.

Mihai Bordeianu așteaptă hârtia pentru a deveni liber de contract! Arabii nu mai contează pe el

Deși Bordeianu are contract cu Al Qadisiyah până în 2024, mijlocașul nu mai intră în planurile arabilor, care au acceptat să îl lase liber de contract. Mutarea îi convine fotbalistului care are liberă spre CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Pentru ardeleni se anunță o afacere foarte bună. Mihai Bordeianu a fost vândut în luna octombrie a anului trecut pentru 1,2 milioane de euro la Al Qadisiyah, iar un an mai târziu poate să îl înregimenteze gratis.

Mijlocașul a jucat în primăvară pentru CFR Cluj sub formă de împrumut!

Chiar și sub contract cu arabii, Mihai Bordeianu a jucat mai mult tot la CFR Cluj. Închizătorul a fost împrumutat din februarie până în iunie de ardeleni și a pus umărul la al patrulea titlu la rând obținut de CFR.

ADVERTISEMENT

La Al Qadisiyah, Mihai Bordeianu a jucat doar 15 meciuri, 14 în campionat și unul în Cupa Regelui, fiind titular în 13 întâlniri. Însă, pentru noul sezon, românul nu mai intră în planurile echipei din Golf.

Bordeianu se află acasă și așteaptă să semneze cu CFR Cluj!

Din informațiile FANATIK, jucătorul se află acasă, la Botoșani, acolo unde așteaptă hârtia de a deveni liber de contract. Apoi, el va semna un nou contract cu CFR Cluj, echipă la care a evoluat din 2018 până în 2020 și în primăvara anului 2021.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris încă de la începutul lunii iulie despre dorința CFR-ului de a-l păstra pe mijlocaș. Mihai Bordeianu își dorește și el să continue la echipa campioană, însă acest lucru va fi posibil după ce își va rezolva situația de la arabi.

CFR Cluj, campanie masivă de achiziții în vară

Mihai Bordeianu a bifat și două selecții la echipa națională, în preliminariile pentru Euro 2020. Revenirea în Liga 1 ar putea să îl reintroducă în circuitul primei reprezentative, acolo de unde a lipsit în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o campanie masivă de achiziții în această vară. La ardeleni au ajuns: Ulrich Meleke, Anas Tahiri, Rachid Bouhenna, Jonathan Rodriguez, Cristiano Figueiredo, Daniel Graovac, Guessouma Fofana și Denis Alibec.

Echipa lui Șumudică, start excelent în Liga 1

Singurul pe care campioana României a plătit bani este Ulrich Meleke, Botoșani încasând 250.000 de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

CFR Cluj are un start de sezon excelent în Liga 1. Trupa lui Marius Șumudică a obținut șase victorii din șase și speră să obțină al cincilea titlu de campioană a României consecutiv.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Bordeianu
  • 29 de ani are Mihai Bordeianu
ADVERTISEMENT