Sport

Mihai Bordeianu, out de la CFR Cluj după accidentarea gravă din meciul cu Sivasspor. Cât va lipsi mijlocașul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a mai primit lovitură grea, Mihai Bordeianu urmând să lipsească o perioadă îndelungată de pe teren din cauza unei accidentări.
16.09.2022 | 20:20
Mihai Bordeianu out de la CFR Cluj dupa accidentarea grava din meciul cu Sivasspor Cat va lipsi mijlocasul lui Dan Petrescu
Dan Petrescu a mai primit lovitură grea, Mihai Bordeianu urmând să lipsească o perioadă îndelungată de pe teren din cauza unei accidentări. Surtsă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Problemele mijlocașului campioanei au apărut la partida pierdută cu Sivasspor, scor 0-1, în etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League.

Mihai Bordeianu va lipsi două luni de la CFR Cluj după accidentarea suferită

Mihai Bordeianu l-a înlocuit pe Claudiu Petrila în minutul 56 al meciului cu Sivasspor, dar s-a accidentat după un duel cu un adversar. Mijlocașul de la CFR Cluj a rămas pe teren până la final, în ciuda problemelor medicale cu care se confrunta.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost supus vineri unui examen medical amănunțit, iar RMN-ul efectuat a arătat că a suferit o ruptură parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng.

Vestea este una teribilă pentru antrenorul Dan Petrescu, care nu-l va putea folosi pe Bordeianu în următoarele două luni. Jucătorul va rata restul întâlnirilor din grupa de Conference League și opt partide din SuperLiga, printre care și duelurile cu Universitatea Cluj și Rapid.

ADVERTISEMENT

Deși este o pierdere importantă, Bordeianu evoluând în 13 partide în acest start de sezon, Dan Petrescu are soluții la închidere, acolo unde îi poate folosi pe Boateng, Mistrati, Muhar sau Cvek.

Dan Petrescu a primit ultimatum din partea patronului

CFR Cluj a rămas fără victorie după primele două etape din grupa G a Conference League, dar la finalul jocului din Gruia cu Sivasspor, Dan Petrescu a fost vehement la adresa arbitrului olandez Allard Lindhout.

ADVERTISEMENT

Prestația modestă a campioanei i-a făcut pe fanii ardelenilor să ceară încă o dată demisia antrenorului, iar președintele Cristi Balaj a lăsat să se înțeleagă că va exista o discuție și pe această temă.

Răbdarea lui Neluțu Varga pare să fie pe sfârșite cu Dan Petrescu. FANATIK a aflat că, în dimineața de după partida cu Sivasspor, patronul ardelenilor l-a băgat în ședință pe tehnician și i-a dat un ultimatum.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu trebuie să acumuleze 10 puncte în grupa de Conference League, unde CFR Cluj are momentan doar un punct, dar să și redreseze situația din campionat, acolo unde campioana este pe locul 5, la 6 puncte de liderul Farul Constanța.

ADVERTISEMENT