Life

Mihai Budeanu a trecut peste Covid-19. Cum se simte acum artistul de la 3 Sud Est

12.12.2020 | 12:57
Mihai Budeanu a trecut peste Covid19 Cum se simte acum artistul de la 3 Sud Est
ADVERTISEMENT

Componentul trupei 3 Sud-Est, Mihai Budeanu, a declarat că a câștigat lupta cu coronavirusul, după trei săptămâni foarte grele, petrecute în spital, departe de cei dragi.

După ce s-a confruntat cu simptome asociate virusului, iar rezultatul testului a fost pozitiv, artistul a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia, în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Acum, din fericire pentru artist și pentru familia acestuia, Mihai Budeanu s-a recuperat și a revenit acasă vineri, pe 11 decembrie, după săptămâni grele petrecute în unitatea medicală.

Mihai Budeanu a câștigat lupta cu COVID-19

Pe 20 noiembrie, Mihai Budeanu s-a internat la Spitalul Municipal Medgidia, fiind infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a formației.

ADVERTISEMENT

,,Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.  Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, a transmis trupa 3 Sud Est pe Facebook.

În prezent, Mihai Budeanu s-a recuperat și se simte foarte bine, motiv pentru care a revenit acasă, în sânul familiei. Fiind conștient că fanii lui sunt îngrijorați, artistul i-a anunțat pe aceștia, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că starea lor este stabilă. În plus, cântărețul le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de el și l-au ajutat să depășească acest moment dificil.

ADVERTISEMENT

,,Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună, de la o zi la alta. După săptămâni foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc personal medicilor care mi-au salvat viața”, a transmis Mihai Budeanu, pe o rețea socială.