Fotbal intern

Mihai Butean a debutat la CFR Cluj: “Le mulțumesc celor de la FCSB, dar vreau să-i calc pe urme lui Dan Petrescu”

27.07.2019 | 20:37
Mihai Butean a debutat la CFR Cluj Le multumesc celor de la FCSB dar vreau sai calc pe urme lui Dan Petrescu

Dorit de FCSB în această vară, Mihai Butean a ales să semneze cu campioana României, CFR Cluj. Principalele două motive ale fundașului dreapta au fost șansa de a participa în Champions League și Dan Petrescu. Jucătorul a declarat recent că vrea să îi calce pe urmele antrenorului său, Dan Petrescu.

„Le mulțumesc celor de la FCSB, dar vreau să-i calc pe urme lui Dan Petrescu”

Venit liber de contract de la Astra Giurgiu, Mihai Butean a refuzat oferte mult mai bune din punct de vedere financiar de la FCSB și Dinamo București: ”Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar. CFR  e singura care joacă în Liga Campionilor…iar pentru mine să joc într-o asemenea competiție înseamnă realizarea unui vis”

„A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur. Este un mare avantaj pentru mine, îmi va da sfaturi care mă pot ajuta să mă dezvolt personal și profesional. Este greu să obțină cineva ceea ce a realizat Dan Petrescu, dar sper să mă apropii și eu de performanțele lui”, a mai adăugat acesta.

Mihai Butean gol Astra
Mihai Butean a debutat la CFR Cluj: “Le mulțumesc celor de la FCSB, dar vreau să-i calc pe urme lui Dan Petrescu”

„Vrem și titlul și cupele europene !”

”Ne dorim să ne calificăm într-o competiție europeană și să câștigăm campionatul. Sunt un jucător foarte serios și am o ambiție uriașă să-mi ating obiectivele. Muncesc până reușesc tot ce îmi propun.”, a afirmat fundașul dreapta, Mihai Butean.

Mihai Butean va fi pe teren în meciul de sâmbătă seara contra lui Dinamo București, echipă care l-a dorit în această vară. Dan Petrescu a făcut anunțul, fiind foarte încântat de felul în care se pregătește tânărul jucător la antrenamente: „Îmi place foarte mult de el, îl doresc de mai mult timp. Va juca cu Dinamo

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Butean, conform Transfermarkt
Tags: