Life

Mihai Călin, actorul din Adela, a dezvăluit cum trece peste certurile cu soția: „Cred că ăsta e secretul”

Actorul din serialul Adela și soția lui, Silvia, sunt împreună de mai bine de 17 ani. Mihai Călin spune că partenera lui de viață este cea care îi oferă echilibrul de care are nevoie
28.01.2022 | 14:04
Mihai Calin actorul din Adela a dezvaluit cum trece peste certurile cu sotia Cred ca asta e secretul
Actorul din serialul Adela a dezvăluit cum trece peste certurile cu soția. Sursa: captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Mihai Călin este unul dintre protagoniștii serialului Adela. Actorul, în vârstă de 52 de ani, vorbește cu pasiune de fiecare dată când este întrebat despre profesia lui, dar este destul de discret în viața personală.

Mihai Călin și soția lui, Silvia, sunt împreună de aproximativ 18 ani și, alături de fiul lor, Matei, formează o familie fericită. Cu toate că încearcă să mențină pe cât posibil armonia în casă, între cei trei mai apar și mici neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV, îndrăgitul actor a dezvăluit de la ce pornesc discuțiile în familia lui, dar și ce face că să evite astfel de momente.

Mihai Călin este un familist convins

Actorul din Adela spune despre el că nu este genul de persoană solitară și că, din contră, întotdeauna se regăsește în sânul familiei. Mihai Călin și soția sa au învățat să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.

ADVERTISEMENT

„Suntem oameni, suntem ființe complexe. Avem nevoie și de partea profesională să ne realizăm visele și să ne afirmăm. Dar, în același timp, cel puțin majoritatea dintre noi, nu sunt făcuți să trăiască singuri.

Sunt și din ăștia, dar eu nu fac parte dintre ei. În familie, soția mea și copilul îmi dau foarte mult echilibru. Și există și foarte multă provocare.”, a mărturisit Mihai Călin.

ADVERTISEMENT

De la ce pornesc neînțelegerile în familia lui Mihai Călin?

În ciuda relației foarte apropiate și deschise pe care Mihai Călin o are cu soția și fiul său, familia lor nu este ferită de micile neînțelegeri care pot apărea.

Actorul a dezvăluit că nimic nu poate fi tot timpul liniștit și calm și că este normal să existe provocări și în viața personală, la fel ca și în cea profesională.

ADVERTISEMENT

„Nu există că familia e liniștită, totul e calm. E ca și în profesie, sunt multe provocări. E ca-n relațiile dintre oameni. Provocările sunt în felul următor: Nu e ceva super stabil și calm și liniar, ca un râu liniștit la șes. Totul pornește de la faptul că nu în fiecare moment îl înțelegi pe celălalt.”, a spus Mihai Călin.

Actorul de la Antena 1 a ținut să precizeze că el și soția lui, care este de profesie coregraf, nu au avut niciodată probleme în a-și accepta unul altuia programul încărcat. Aceștia își rezervă întotdeauna timp pentru a discuta despre ceea ce îi preocupă.

„Soția mea e coregrafă, deci e artistă. Nu sunt probleme pe tema asta. De altfel, noi în fiecare seară stăm de vorbă despre ce s-a întâmplat în timpul zilei și despre tot felul de lucruri.

Soția mea îmi este de toate: iubită, amantă, toate. Este ca și mine, suntem pe picior de egalitate total. Cred că asta e secretul, să fie toate la un loc.”, a declarat actorul.

 

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”