Fotbal intern

Mihai Căpățînă a fost „interogat” de fanii Craiovei! Pe cine consideră idolul Olteniei

14.10.2020 | 21:26
Mihai Capatina a fost interogat de fanii Craiovei Pe cine considera idolul Olteniei
ADVERTISEMENT

În ultima zi a perioadei de transferuri, Universitatea Craiova și-a „betonat” lotul cu care vrea să atace cel de-al cincilea titlu din istorie. Astfel, oficialii olteni au adus nu mai puțin de patru jucători, toți fiind de o calitate incotestabilă, dar care vor trebui să demonstreze în tricoul liderului din acest moment.

Reagy Ofosu și George Cîmpanu au fost achiziționați de la Botoșani, Ivan Mamut a sosit din liga a doua croată, în timp ce olteanul Căpățînă a fost transferat de la FC Voluntari, acolo unde purta și bandelora de căpitan. FANATIK a scris în exclusivitate deaspre toate aceste mutări.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-un material pe pagina clubului, Mihai Căpățînă a fost interogat de fanii Craiovei, iar jucătorul născut în Slatina anunță că va totul pentru echipa fanion a Olteniei.

Mihai Căpățînă a fost interogat de fanii Craiovei: „Atitudinea este principala mea calitate”

La cei 24 de ani, Mihai Căpățînă este deja un jucător consacrat. La Voluntari, olteanul a strâns 165 de meciuri și a fost și căpitan de echipă. A cucerit deja două trofee interne, Cupa și Supercupa României și țintește să ia titlul cu Universitatea Craiova. Mijlocașul a fost foarte bine primit în Bănie, mai ales că este din zonă, iar clubul a publicat un material special în care Căpățînă a fost luat la întrebări de fanii Științei.

ADVERTISEMENT

Bine ai venit, Mihai! Ce ți-au spus părinții tăi că vei reveni acasă, în Oltenia, la cea mai iubită echipă din Oltenia?

-Bine v-am găsit și eu. Părinţii mei s-au bucurat să audă că există interes, în primă fază, din partea Universităţii Craiova, este un vis pe care mi l-am împlinit, visez să joc la acest moment de când am debutat în Liga I, iar ei s-au bucurat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Odată ajuns la Universitatea Craiova, te gândești că poți crește în joc și așa să ajungi la naționala României?

-Cu siguranță, este un pas mare înainte pe care l-am făcut, îmi doresc să am cel puţin evoluţiile din sezonul trecut. Dacă voi juca bine şi vom câştiga titlul, ceea ce îşi doresc şi suporterii, aş putea ajunge şi la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Cum te-ai descrie din punct de vedere al calităților fotbalistice?

-Mă consider un jucător muncitor, un jucător cu un șut destul de bun, cu o tehnică bună și atitudinea este principala mea calitate.

Q&A cu Mihai Căpățînă

? Voi l-ați interogat, el v-a răspuns. Hai să vedem ce-a ieșit.#QuestionsAndAnswers

Geplaatst door Universitatea Craiova op Woensdag 14 oktober 2020

Test de istorie alb-albastră pentru Căpățînă! Ce a spus despre Gică Craioveanu

Știi care este cel mai bun fotbalist oltean care a început fotbalul la Slatina, este ultimul mare idol al Olteniei și a înscris pe cele mai mari stadioane din Spania?

-Asta este o întrebare foarte ușoară pentru mine. Cu siguranță, vorbim despre Gică Craioveanu, care nu este doar un idol al meu, ci al Olteniei.

Cum ți se par condițiile oferite de club și metodele de antrenament ale lui mister împreună cu colaboratorii săi?

-Am găsit aici niște condiții extraordinare, condițiile de antrenament sunt la cel mai înalt nivel, grupul este foarte bun, totul este la superlativ

Mihai Căpățînă va avea parte de o concurență serioasă pentru un loc la mijloc, deoarece tehnicianul Cristiano Bergodi îi mai are acolo pe Alexandru Cicâldău, Dan Nistor, Alexandru Mateiu, Ovidiu Bic, Antoni Ivanov, dar și pe Vladimir Screciu. Despre transferul fostului jucător de la Voluntari, președintele Sorin Cârțu declara: „Pe Căpăţînă l-am vrut şi astă vară, dar discuţiile nu s-au finalizat. Este un jucător pe care îl place…. Şi mie îmi place de el, dar e un jucător pe care l-a plăcut Bergodi şi cu care a lucrat, şi practic îşi asumă întreaga responsabilitate,” a spus fostul mare fotbalist pentru Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova : 1.47 este cota pentru “șansă dublă 2X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT