Sport

Mihai Chirica, primarul Iașului, implicat într-un accident rutier și transportat la spital. Plecase la pauza meciului Poli – Dinamo. VIDEO

08.03.2020 | 08:18
Mihai Chirica primarul Iasului implicat intrun accident rutier si transportat la spital Plecase la pauza meciului Poli  Dinamo VIDEO
ADVERTISEMENT

Bucuria victoriei celor de la Poli Iași cu Dinamo, scor 1-0, în runda a doua din play-out, a fost umbrită de o un accident rutier petrecut sâmbătă seara în orașul din Moldova. Primarul Iaşului Mihai Chirica a fost implicat sâmbătă noapte într-un grav accident rutier într-o intersecție din oraș.

Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier în Iași

Mihai Chirica, edilul orașului Iași, un om implicat la clubul Politehnica, a fost prezent la meciul cu Dinamo din a doua etapă a sezonului de play-out.

ADVERTISEMENT

Primarul ar fi părăsit stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași la pauza meciului dintre Poli și Dinamo.

Din primele informații, edilul, care se afla la volanul unui autoturism Ford Ecosport pe strada Toma Cozma, s-a izbit puternic în intersecţie cu un BMW seria 5, anunță Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Trei persoane, printre care și primarul Chirica, au fost transportate la o unitate medicală din apropiere pentru a putea beneficia de îngrijirile necesare.

În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.”, au anunțat cei de la IPF Iași pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Poli Iași, victorie cu Dinamo

Poli Iași a continuat forma bună din acest start de primăvară și a trecut cu 1-0 de Dinamo, în a doua etapă de play-out.

Veteranul Andrei Cristea (35 de ani) a marcat unicul gol al meciului în minutul 85.

ADVERTISEMENT