News

Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardiac. Ce anunță medicii despre starea sa

14.05.2019 | 12:16
Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardiac Ce anunta medicii despre starea sa

Starea lui Mihai Constantinescu se agravează de la o oră la alta. Artistul a suferit un al treilea stop cardiac azi noapte. În aceste momente, marele cântăreț se află internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca. Cântărețul este resuscitat în aceste momente, iar familia nu poate face decât un apel ca toată lumea să se roage pentru el.

Medicul Ciuhodaru rezervat cu referire la supraviețuirea lui Mihai Constantinescu

Medicul Tudor Ciuhodaru a povestit la România TV că starea în care se află Constantinescu, din datele pe care le-a citit în presă, este una extrem de critică. Doctorul a fost rezervat să spună dacă mai are șanse să fie ținut în viață.  ”Am avut pacienți care au avut și șapte stopuri cardiace și am reușit să îi resuscităm.

Aici vorbim despre o stare critică. Sunt convins că toți colegii mei vor face tot ce este necesar. Resuscitarea cerebrală are puține șanse de reușită când creierul a stat fără oxigen mai mult timp. Dacă această stare se critică, pronosticul se menține în continuare extrem de rezervat”, a declarat medicul la știrile România TV.

Mihai Constantinescu este resuscitat la Floreasca. Sursa foto: spynews.ro

Constantinescu ar fi suferit un atac cerebral în martie

În presă a apărut astăzi și informația că artistul a suferit un atac vascular cerebral în luna martie, despre care lumea nu a știut. Surse pentru spynews.ro declară că muzicianul a trecut prin această cumpănă extrem de mare, despre care el chiar a vorbit fără să dea un nume problemei cu care s-a confruntat.

Artistul suferise mai multe intervenții chirurgicale și are mai multe proteze. A fost operat pe cord deschis în anul 2017, iar o altă operație dificilă a avut de trecut și în anul 2008. “A fost o intervenție programată chiar din primăvară. Mihai este bine. Atât vă pot spune, că este bine.

Eu cred că a fost ceva mai complicat, nu de rutină. Vă transmite salutări. Nu știu când o să iasă din spital, cred că săptămâna asta va sta acolo. Nu am vorbit cu doctorul”, a spus Simona  Secrier atunci, la Antena Stars.

 

 

Tags: