Life

Mihai Constantinescu nu a fost uitat de partenerele de viață. Ce mesaje au postat Mihaela Constantinescu și Simona Secrier. Foto

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier nu l-au uitat pe Mihai Constantinescu. Cu ocazia aniversării regretatului cântăreț, cele două au publicat mesaje de dor în amintirea celui pentru care lumea era minunată.
05.01.2022 | 18:58
Mihai Constantinescu nu a fost uitat de partenerele de viata Ce mesaje au postat Mihaela Constantinescu si Simona Secrier Foto
Mihai Constantinescu nu a fost uitat de partenerele sale de viață. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De-a lungul vieții, pentru Mihai Constantinescu au fost importante două femei, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier. Partenere care i-au rămas aproape până în ultima clipă și care nici astăzi nu au trecut peste pierderea suferită.

Mihai Constantinescu ar fi împlinit 76 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a regretatului artist, care pe 4 ianuarie ar fi împlinit vârsta de 76 de ani, Mihaela Constantinescu, femeia pe care artistul a și luat-o de soție, și-a adus aminte de el și l-a comemorat printr-o urare publică, așa cum face mereu când dorul o cuprinde.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani în Cer… Înger de Lumină”, a scris pe Facebook cea care i-a fost parteneră de viață artistului timp de 28 de ani.

”Dumnezeu să te odihnească în lumina Raiului cel sfânt”

La asentimentul Mihaelei s-a arătat a fi și Simona Secrier. Cea care i-a fost parteneră marelui artist până în ultima clipă de viață încă nu s-a obișnuit că partenerul ei nu mai este, ziua de 4 ianuarie fiind pentru ea, până în 2019, un motiv de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Acum putând doar să celebreze bunătatea și blândețea de care a dat dovadă pe parcursul vieții Mihai Constantinescu doar prin cuvinte și fapte de suflet.

”Ar fi trebuit să te sărbătorim… MINUNE DE OM! Un om solar, atât de sensibil, elegant, veșnic zâmbitor, blând și plin de iubire pentru toată creația lui Dumnezeu. Amprenta sufletului tău nu poate fi ștearsă niciodată din viețile pe care le-ai atins. Dumnezeu să te odihnească în lumina Raiului cel sfânt!”, este mesajul publicat pe rețelele de socializare de Simona Secrier.

ADVERTISEMENT

Mihai Constantinescu a avut probleme cardiace

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 și a decedat pe data de 29 octomrbeie 2019, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind înmormântat în Cimitirul Ghencea din București.

Problemele de sănătate ale cântărețului au reapărut în anul 2017, atunci când a fost supus unui noi intervenții pe cord deschis, după ce prima dată a ajuns pe masa de operații în anul 2008.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni cardiace, precum: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidian gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie.

În 2017, medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, operația durând mai bine de trei ore. Însă, deși la momentul respectiv totul a decurs bine, în lunile februarie și mai ale anului 2019, Mihai Constantinescu avea să ajungă iar la spital din cauza vechilor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT