Fotbal intern

Mihai Cosmin, jucătorul Stelei desfigurat de un adversar, va fi operat de urgență: „E o deplasare prea mare”

04.05.2019 | 12:32
Mihai Cosmin jucatorul Stelei desfigurat de un adversar va fi operat de urgenta E o deplasare prea mare

Jucătorul CSA Steaua din Liga a 4-a care a fost lovit cu bestialitate de un adversar la meciul jucat vineri pe stadionul Rocar, contra celor de la Victoria București a anunțat că are nevoie de operație după pumnii în figură primiți de la agresor. Mihai Cosmin a încercat să explice cum s-a văzut tot conflictul de teren și a susținut că nu a vrut decât să își apere coechipierul.

Jucătorul de la CSA Steaua desfigurat de un adversar are nevoie de operație

Mihai Cosmin a povestit că a ajuns acasă în jurul orei 3 noaptea: „Acum pot spune că este un pic mai rău, pentru că mi s-a umflat fața. Este o fractură pe partea dreaptă de complex orbital zigomatică, este nevoie de operație pentru că e o deplasare prea de mare”, a declarat sportivul lui Lăcătuș, la Digi Sport Matinal.

Sportivul Stelei a povestit ce s-a întâmplat: „La un fault, un adversar a împins un coechipier, la rândul meu m-am dus să-mi protejez colegul și am împins și eu un jucător și m-am trezit cu un pumn în față. Pe moment am avut o stare de amețeală, dar în rest nu am fost inconștient sau alte probleme”, a spus fotbalistul din Ghencea.

Agresorul de la Victoria București a fost reținut de poliție. Sursa: arhivă personală

Agresorul susține că a fost legitimă apărare

Jucătorul care l-a bătut pe Mihai Cosmin a explicat că a fost vorba de… legitimă apărare: „Îmi pare sincer rău pentru conflictul avut la meciul cu CSA Steaua. Îmi cer scuze public față de familia jucătorului și față de Mihai Cosmin, pe care îl stimez ca fotbalist și cu care nu am nimic personal.Totul a degenerat în momentul în care rivalii  m-au agresat fizic în urma unui meleu. Fiind 5-6 jucători de la CSA în jurul meu, am avut o reacție involuntară, în legitimă apărare. Regret cele întâmplate!”, a spus și Răzvan Deaconu.

Agresorul a fost reţinut şi dus la secţia de Poliţie pentru cercetări. Deaconu ar putea fi cercetat pentru și, potrivit noului Cod Penal, să primească de la 6 la 5 ani sau amendă pentru „loviri și alte violențe”. Însă, dacă Mihai Cosmin va avea nevoie de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, atunci fotbalistul Victoriei ar putea să fie anchetat pentru vătămare corporală și să primească o pedeapsă de la 2 la 7 ani!

Tags: