Fotbal intern

Mihai Costea a înscris un gol fabulos în FCSB – CFR Cluj! „Dau la fel și cu Chindia!”. Exclusiv

01.02.2021 | 10:08
Mihai Costea a inscris un gol fabulos in FCSB  CFR Cluj Dau la fel si cu Chindia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Costea o salva pe FCSB cu un gol de poveste împotriva lui CFR Cluj, iar atacantul Chindiei Târgoviște ar încerca fără să stea pe gânduri o nouă execuție asemănătoare în partida din această seară împotriva campioanei.

Fostul atacant al FCSB-ului reușea să le închidă gura tuturor contestatarilor, după ce își salva echipa de la înfrângere în finalul derby-ului cu CFR Cluj din 2012, de pe National Arena. Golul venea într-un moment în care cele două echipe erau în luptă directă la titlu.

ADVERTISEMENT

Singurul fotbalist român antrenat de Diego Armando Maradona îi „amenință” pe ardeleni cu un nou gol înainte de Chindia Târgoviște – CFR Cluj, care va avea loc în această seară de la ora 20:00.

Mihai Costea, exclusiv FANATIK: „O execuție pe care nu o vezi în fiecare zi!”

Mihai Costea a înscris un gol de poveste în partida dintre FCSB și CFR Cluj, într-un moment extrem de dificil, când CFR Cluj conducea cu 1-0 chiar pe Arena Națională, cu doar 15 minute înainte de finalul partidei: „Ce să zic, a fost o execuție pe moment..și a ieșit un gol foarte frumos! Mi-a venit perfect centrarea și totul a fost pe moment. Oricum, e istorie! O execuție frumoasă pe care nu o vezi în fiecare zi! (n.r. râde). Totul e pe moment”, a povestit atacantul Chindiei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nilă” a reușit o execuție extrem de pretențioasă, care a ridicat în picioare întregul stadion, într-un moment în care era atacat și criticat din toate părțile: „Și criticile sunt bune câteodată…te ambiționează și mai mult! Eram în luptă cu ei pentru câștigarea campionatului și golul înscris atunci a adus egalarea, iar acum e din nou un meci important”, a spus fostul atacant al FCSB înainte de Chindia Târgoviște – CFR Cluj.

Mihai Costea a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acel sezon din Liga 1, printr-un procedeu spectaculos, care e greu să îți iasă și la antrenamente. Atacantul a explicat că a fost o decizie de moment și a simțit că trebuie să lovească mingea așa: „Simți! Nu ai timp să te gândești!”. Jucătorul însă nu e impresionat de reușita sa și e de părere că a mai marcat goluri foarte frumoase în meciuri importante: „Nu știu dacă e cel mai frumos gol la Steaua. Am mai dat goluri frumoase!”, a mai spus jucătorul ajuns la 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Mihai Costea: „Dacă îmi vine o centrare ca în meciul de atunci, o să încerc! De ce nu?!”

Mihai Costea a vorbit despre meciul dintre Chindia și CFR Cluj, pe care îl consideră un test important. Deși FANATIK a anunțat în exclusivitate că antrenorul dâmbovițenilor, Emil Săndoi, este prima opțiune a lui Mihai Rotaru pe banca Universității Craiova, Costea visează în continuare la un loc de play-off: „Legat de play-off dacă suntem acolo, de ce să nu ne gândim? La final, dacă o să avem șanse, o să ne-o jucăm până la capăt! E un meci important pentru ambele echipe..Suntem neînvinși în ultimele meciuri. Și CFR Cluj e neînvinsă cu Edi Iordănescu.

Legat de partida din 2012 dintre FCSB și CFR Cluj, Mihai Costea a mărturisit că toate criticile din acea perioadă l-au motivat și mai mult. De altfel, atacantul mai încercase execuții similare la ultimele partide, iar cu Astra Giurgiu chiar înscrisese un gol asemănător: „Și criticile sunt bune câteodată…te ambiționează și mai mult! Eram în luptă cu ei pentru câștigarea campionatului și golul înscris atunci a adus egalarea, iar acum e din nou un meci important”. 

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a debutat la Chindia chiar pe noul Oblemenco, a fost dorit la echipă de olteanul care a scris istorie la Universitatea Craiova, Emil Săndoi. Chiar dacă a fost în urmă cu pregătirea și nu a jucat foarte mult, Mihai Costea speră să reușească din nou un meci bun cu CFR Cluj, iar acel gol de poveste îl va motiva și mai mult: „Să vedem cât o să joc. Clar va fi o motivație în plus acel gol! Și dacă îmi vine o centrare ca în meciul de atunci, o să încerc! De ce nu?!”, a spus Mihai Costea în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 7 meciuri a jucat Mihai Costea la Chindia Târgoviște
  • 1 assit are atacantul dâmbovițenilor
  • 92 de minute a strâns atacantul în cele 7 partide la Chindia
  • 8 ani au trecut de la golul fabulos marcat în poarta lui CFR Cluj
  • 100.000 de euro este cota lui Costea conform transfermarkt
ADVERTISEMENT