Fotbal intern

D-ale Ligii 1: se întoarce la clubul care l-a dat afară pentru pariuri!

Se întâmplă în România: Mihai Costea e la un pas de a semna cu FC Voluntari, echipa de la care a plecat cu scandal
29.12.2017 | 14:41
D-ale Ligii 1: se întoarce la clubul care l-a dat afară pentru pariuri!
ADVERTISEMENT

Mihai Costea este la un pas de a reveni în Liga 1 Betano, la FC Voluntari. Ar fi un motiv de bucurie pentru Claudiu Niculescu, antrenorul plângându-se în repetate rânduri de lipsa atacanţilor. Însă partea interesantă a afacerii este că Mihai Costea a mai fost la FC Voluntari, în urmă cu doar doi ani.

Era tot finalul lunii decembrie atunci când i s-a reziliat contractul, printr-un anunţ sec pe site-ul clubului:  “FC Voluntari şi jucătorul Mihai Costea au reziliat azi pe cale amiabilă contractul dintre club şi fotbalist. Îi mulţumim lui Mihai Costea pentru aportul său la gruparea noastră şi îi dorim mult succes în carieră! Costea a evoluat în şapte partide pentru FC Voluntari, de patru ori integralist şi de trei ori din postura de rezervă, sau schimbat pe parcursul meciului“

ADVERTISEMENT

Mihai Costea, prins la pariuri!

Motivul pentru care se luase decizia era una care nu prea mai lăsa loc de “bună ziua” între club şi jucător: Mihai Costea fusese surprins într-o casă de pariuri, unde juca plin de patos bilet după bilet! Iniţial, acesta afirmase că nu a intrat niciodată într-un astfel de loc iar apoi, confruntat cu fotografiile compromiţătoare, declarase cu seninătate că juca la loto Polonia, nu la pariuri sportive. 

Mihai Costea s-a lansat alături de fratele său, Florin, la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, odată cu retrogradarea şi dezafilierea Universităţii, iar apoi a jucat la Voluntari. După plecarea forţată din Ilfov a evoluat în liga secundă din Emiratele Arabe Unite. Costea jr. are în acest moment 29 de ani, iar la revenirea în ţară a făcut o afirmaţie care îi justifică porecla “Nilă”: “Eu sunt alături de Universitatea Craiova. Care este ea, nu ştiu!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri