Fotbal intern

Mihai Costea a refuzat un transfer la Timişoara. “N-a mai răspuns la telefon!”

Mihai Costea a fost dorit în Liga 1 Betano de ACS Poli Timişoara, dar bănăţenii s-au supărat pe fostul atacant al Universităţii Craiova, după ce transferul nu s-a realizat.
23.01.2018 | 18:38
Mihai Costea a refuzat un transfer la Timişoara.
ADVERTISEMENT

Mihai Costea a fost aproape de o revenire în Liga 1 Betano, dar antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a mărturisit pentru FANATIK.RO că este supărat pe comportamentul pe care atacantul oltean l-a avut faţă de  diresctorul sportiv, Adrian Neaga. Tehnicianul bănăţenilor ne-a explicat din ce motiv este deranjat de tot ce s+a intimplat în legătură cu posibilitatea achiziţiei respective.

L-am dorit pe atacantul Mihai Costea la Timişoara. Am discutat cu Rică Neaga şi am hotărât să le transmitem şi conducătorilor dorinţa noastră. La început şefii noştri nici nu au vrut să audă de acest transfer, dar după ce noi am insitat la dânşii în cele din urmă i-am convins. Am luat legătura cu Mihai Costea şi i-am explicat în ce condiţii am putea să îl transferăm la Timişoara”, a spus Popa.

ADVERTISEMENT

Mihai Costea nu a mai fost găsit de bănăţeni

Ionuţ Popa ne-a mărturisit în continuare din ce motiv transferul lui Mihai Costea  la Timişoara nu mai este în actualitate. “Dar, după ce am mai avut între noi unele discuţii , Rică Neaga a încercat să îl sune din nou pe Mihai Costea. Însă acesta nu a mai răspuns la telefon. Eu nu am cum să lucrez cu astfel de fotbalişti care una spun şi alta fac. Mihai Costea a fost neserios”, a spus Popa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri