Sport

Mihai Costea și-a găsit echipă! Unde a ajuns să joace fotbalistul pentru care Gigi Becali plătea 1,4 milioane de euro

Fostul atacant Mihai Costea nu renunță la fotbal. A semnat contractul la o cafea. Va juca în România la echipa la care a evoluat și Dudu Georgescu.
09.09.2022 | 16:03
Mihai Costea sia gasit echipa Unde a ajuns sa joace fotbalistul pentru care Gigi Becali platea 14 milioane de euro
Gigi Becali plătea aproape 1,5 milioane de euro pentru Mihai Costea, în 2011. Acum fotbalistul a ajuns în liga a patra. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Costea a fost unul dintre cei mai talentați atacanți din ultimele decenii din fotbalul românesc. Gigi Becali plătea 1,4 milioane de euro pentru el în 2011. Acum a ajuns în liga a patra.

Mihai Costea, vedetă la echipa la care a jucat un fost câștigător al CCE

Mihai Costea nu mai spune aproape nimic iubitorilor de fotbal din țara noastră. Vremurile în care rupea plasele porților sunt amintiri scoase de la naftalină de chibiți.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul pentru care Gigi Becali plătea 1,4 milioane de euro în urmă cu mai bine de un deceniu a ajuns la munca de jos. După ce în sezonul precedent a jucat la Progresul București în Liga 4 București, cel poreclit ”Nilă” va continua în al patrulea eșalon, dar la ARO Câmpulung.

La 34 de ani Costea cel mic încă mai are poftă de fotbal, doar puterile nu-l mai țin ca în alte vremuri. La Câmpulung va intra în galeria marilor jucători care au îmbrăcat tricoul echipei argeșene.

ADVERTISEMENT

Cu ani buni în urmă la gruparea musceleană au mai evoluat, între alții, fosta ”Gheată de Aur a Europei” Dudu Georgescu, Iulian Tameș, fost internațional al României, sau Constantin Pistol, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Mihai Costea a fost surprins de jurnalistul Bogdan Burhan, de la Muscel TV Câmpulung în timp ce semna noul contract la o terasă, unde a fost invitat de președintele celor de la ARO.

ADVERTISEMENT

A fost antrenat de legenda fotbalului mondial Diego Armando Maradona

În carieră Mihai Costea a evoluat la Universitatea Craiova, Steaua/FCSB, FC Voluntari și Chindia Târgoviște, ca să ne referim doar la echipele din primul eșalon. A jucat vreme de câțiva ani, fără prea mult succes, și în zona arabă.

În sezonul 2017/2018, pe când era legitimat la Al Fujairah, în Emiratele Arabe Unite, l-a avut antrenor pe legendarul Diego Armando Maradona. Despre relația cu ”El Pibe D’oro” atacantul a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ascensiunea promițătoare i-a fost frânată de viața extra sportivă și relația cu năbădăi pe care a avut-o cu animatoarea Daniela Crudu.

100.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Costea, potrivit platformei transfermarkt

ADVERTISEMENT