Life

Mihai Costea și Adelina Nica, războiul declarațiilor după ce au ieșit din sala de judecată. „I-am dat o sumă mare de bani” vs. „Are casă?”

Scandalul dintre Mihai Costea și Adelina Nica, departe de a ajunge la final. Cei doi s-au întâlnit în instanță, după ce fotbalistul și-a dat fosta iubită în judecată pe motiv că nu îl lasă să-și vadă copilul.
17.08.2022 | 16:26
Mihai Costea si Adelina Nica razboiul declaratiilor dupa ce au iesit din sala de judecata Iam dat o suma mare de bani vs Are casa
Adelina Nica și Mihai Costea, război în declarații după ce s-au întâlnit în instanță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Nica și Mihai Costea și-au adus unul altuia acuzații grave. Fotbalistul a dat-o în judecată pe fosta lui iubit, susținând că nu îl lasă să-și vadă fiul, iar miercuri, 17 august, a avut loc primul termen în proces.

Adelina Nica și Mihai Costea, prima înfățișare în instanță. Foștii iubiți s-au „luptat” în declarații

Mihai Costea a dat-o pe mama copilului său în judecată. Fotbalistul susține că Adelina Nica nu-l lasă să-și vadă fiul. Fostul model, devenit între timp femeie de afaceri, este de părere că fostul său partener este doar gelos pe fericirea ei, mai ales că și-a făcut de curând o nouă relație. 

ADVERTISEMENT

Înainte să intre în sala în judecată, Adelina Nica a afirmat că Mihai Costea și-a văzut copilul chiar în urmă cu două săptămâni.

Întrebat de reporterii de la Antena Stars, fotbalistul a declarat că ultima dată a fost în vizită acum o lună, apoi s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

„Acum o lună, nu mă lasă. (…) Mă mulțumesc să-l văd o dată la două săptămâni? Vreau să-l duc și la familia mea, să se bucure și familia mea de copilul meu”, a declarat Mihai Costea pentru Antena Stars. 

„I-am dat o sumă mare de bani”

Totodată, fotbalistul a susținut că nu s-a putut înțelege pe cale amiabilă cu Adelina Nica și ca, deși i-a oferit o sumă mare de bani, aceasta a revenit la „vechile obiceiuri”. Pe de altă parte, fostul model declara în urmă cu ceva timp, pentru FANATIK, că el nu contribuie financiar la creșterea fiului lor.

ADVERTISEMENT

„Am încercat, acum vreo lună. I-am dat o sumă de bani, mare, m-a lăsat să-l văd 2-3 săptămâni și apoi a început iar cu comportamentul ei de dinainte. E trist, dar totul se va rezolva. (…) Eu nici poze nu primesc”, a adăugat „Nilă”.

Procesul nu s-a încheiat. Judecătorii au stabilit un alt termen, pentru data de 29 august, pentru a se face o anchetă la locuința lui Mihai Costea.

ADVERTISEMENT

„S-a bâlbâit lumea cam mult. Am filmare în telefon de acum 2 săptămâni și 4 zile. Înăuntru, în sală, a spus că nu l-a mai văzut de două luni. Cum facem? Să se hotărască.

(…) Vreau să-l las să vadă copilul, dar nu la mine acasă. La el acasă, cum? Care e casa lui? Are casă și nu știu eu?”, a spus Adelina Nica la ieșirea din sala de judecată.

 

ADVERTISEMENT