ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un STELIST e DISPERAT: “TRĂIESC un CALVAR!”

Mihai Costea a fost trecut pe linie moartă de Steaua la începutul acestui an. Atacantul a fost anunţat de Laurenţiu Reghecampf că nu mai face parte din planurile sale şi că este liber să-şi...
Autor: Daniel Vlad | 13.03.2014 | 12:55
Un STELIST e DISPERAT:

Mihai Costea a fost trecut pe linie moartă de Steaua la începutul acestui an. Atacantul a fost anunţat de Laurenţiu Reghecampf că nu mai face parte din planurile sale şi că este liber să-şi găsească altă echipă. În toată această perioadă, “Nilă” a fost ofertat de FC Universitatea Craiova şi Corona Braşov, însă negocierile s-au blocat de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO, Costea a vorbit despre situaţia sa în Ghencea, precizînd că este dezamăgit de faptul că nu i se dă şansa să joace din nou fotbal. “De cînd am fost anunţat de Reghecampf că nu mai fac parte din planurile sale, trăiesc un adevărat calvar. Am ajuns să mă antrenez pe unde pot prin Bucureşti, prin parcuri, pe unde apuc, iar la Ghencea apelez doar atunci cînd trebuie să mă duc la sala de forţă. Eu vreau doar să joc fotbal. Am şi uitat de cînd nu am mai marcat un gol. Însă la Steaua nu mai pot juca că nu mai sînt dorit, iar în altă parte nu am cum să mă duc fără acordul lui Mititelu.  Unde să joc pînă la vară? Unde? Spuneţi-mi voi! Chiar nu ştiu ce să mai fac!”, a spus Costea.

Întrebat dacă ia în calcul să-şi schimbe agentul, odată ce Victor Becali a intrat la închisoare, Costea a declarat: “Acest subiect chiar nu vreau să-l vorbesc”.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!