News

Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu COVID. Are nevoie de plasmă

20.11.2020 | 09:29
Mihai de la 3 Sud Est in stare grava la Terapie Intensiva dupa ce sa infectat cu COVID Are nevoie de plasma
ADVERTISEMENT

Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, este în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Medicii sunt alarmați, deoarece artistul nu se află într-o stare foarte bună și are nevoie de plasmă de la donatori pentru ca Mihai Budeanu să fie cât de cât stabil.

ADVERTISEMENT

Potrivit cadrelor medicale, cântărețul respiră foarte greu din cauza greutății corporale și a fost transferat la Medigia pentru a primi tratamentul cu plasmă autoimună.

Inițial, Mihai de la 3 Sud-Est a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, care este spital suport COVID, însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, după ce starea lui s-a înrăutățit, iar cadrele medicale au decis că are nevoie de plasmă.

ADVERTISEMENT

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Mihai de la 3 Sud-Est se află într-o stare de sănătate delicată, după infectarea cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Constanța intră în carantină din cauza COVID

Potrivit autorităților, în județul Constanța, numărul de infectări a ajuns la 5,97 la mia de locuitori, iar la nivelul municipiului Constanța este de 9,11 la mia de locuitori, motiv pentru care s-a decis carantinarea orașului.

„Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată scris în comunicatul Prefecturii Constanţa.

ADVERTISEMENT
Tags: