Life

Mihai Despina, secretele unui păr frumos și strălucitor. Ce produse trebuie să aibă o femeie

Mihai Despina, tainele unei podoabe capilare admirabile și mereu superbe. Ce nu trebuie să-i lipsească niciodată unei femei.
28.03.2023 | 09:30
Mihai Despina secretele unui par frumos si stralucitor Ce produse trebuie sa aiba o femeie
Mihai Despina, tainele unei podoabe capilare admirabile și superbe. Ce nu trebuie să-i lipsească unei femei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști români a dezvăluit care sunt secretele unui păr frumos și strălucitor. Ce produse trebuie să aibă o femeie care vrea să se bucure o perioadă cât mai lungă de luciu și sclipire.

Mihai Despina, tainele unei podoabe capilare admirabile și superbe. Ce nu trebuie să-i lipsească unei femei

Mihai Despina a scos la iveală care sunt tainele unei podoabe capilare admirabile și superbe din toate punctele de vedere. Vedeta a spus ce nu trebuie să-i lipsească unei femei care vrea să aibă grijă de părul său.

ADVERTISEMENT

În plus, stilistul le recomandă doamnelor și domnișoarelor să-și tundă vârfurile la 3 – 4 luni. Cele care au podoaba capilară degradată e indicat să treacă pragul salonelor de înfrumusețare și mai des, o dată la 2 luni.

„Din punctul meu de vedere, o femeie trebuie să aibă patru produse mari și late: șampon, balsam – dacă are părul fin, mască – dacă are părul gros, protecție termică și ulei”, a spus stilistul în cadrul emisiunii Ținuta la control cu Romina Băluță, scrie dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Mihai Despina a mai subliniat că cel mai frumos păr este cel care te face să te uiți de două ori și să te întrebi dacă culoarea este naturală sau vopsită. Vedeta știe cum să scoată la iveală personalitatea fiecărei femei care ajunge în salonul său.

Mihai Despina, sfaturi pentru a evita ruperea părului

Mihai Despina are și câteva sfaturi pentru a evita ruperea părului. E foarte importantă spălarea care nu se realizează niciodată prin frecare, în special pe scalp. Indicată este o perie cu dinți flexibili, în timp ce uscarea are nevoie de o temperatură medie sau scăzută.

ADVERTISEMENT

Uscarea părului se face într-o singură direcție pentru a nu se încurca. Evitați prinderea părului foarte strâns pentru că elasticul îl macină treptat și acest lucru poate duce și la apariția cheliei, mai spune stilistul pe blogul personal.

De asemenea, stilistul recomandă periatul zilnic, însă nu și în cazul femeilor care au părul preț. În cazul în care părul nu se mai poate peria la vârfuri pentru că este degradat, atunci e bine să speli podoaba capilară pentru a evita ruperea.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Mihai Despina susține că coafatul cu peria trebuie făcută pe șuvițe subțiri pentru a evita încurcarea sau ruperea părului. Înainte de acest proces se hidratează și se descurcă foarte bine podoaba capilară.

ADVERTISEMENT
Tags: