Life

Elwira și Mihai Petre, despre cele mai grele clipe de la Asia Express: ”Pe moment nu am simțit”

La sfârșitul lunii trecute, fanii ”Asia Express” au aflat că Mihai și Elwira Petre sunt marii câștigători ai sezonului, însă abia acum cei doi au vorbit despre momentele grele din show-ul de la Antena 1.
22.12.2021 | 15:07
Elwira si Mihai Petre despre cele mai grele clipe de la Asia Express Pe moment nu am simtit
ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Povestea lor de iubire este desprinsă parcă din povești, ea polonează, el român, întâlnindu-se pe teren neutru, formând de mai bine de 13 ani o familie. 

Familie care s-a dovedit a fi câștigătoare și în iubire, și în dans, dar și în ”Asia Express”. Cei doi soți s-au luptat până în ultima clipă cot la cot cu echipa formată din Emi și Cuza, însă numai ei au plecat acasă cu titlul de învingători.

ADVERTISEMENT

Privind însă în urmă, cei doi soți recunosc că marele premiu nu a fost ușor de obținut, probele grele nu au fost puține, iar dorul de casă, de fetițele lor, i-a îngenuncheat de foarte multe ori. Dar chiar așa, din dorința de a le face mândre, Mihai și Elwira au luptat cu tot ce au avut.

Dorul de fetițe, cel mai mare chin din ”Asia Express” pentru Mihai și Elwira Petre

”Au fost clipe extrem de dificile, dar știam că vom lupta încă de la început. Pe moment, nu am simțit că ne-am întrecut pe noi, dar, văzând la televizor ce am trăit, ne-am dat seama că ne-am întrecut toate așteptările. Noaptea nu prea resimțeam acest dor (n.r. de fetele lor), deoarece, după ce se termina filmarea, eram rupți de oboseală. Asta nu înseamnă că a fost ușor, ziua resimțeam tot timpul dorul de ele. Oboseala și-a spus cuvântul, iar noaptea nu mai simțeam nimic”, a spus Mihai Petre, conform Viva. 

ADVERTISEMENT

Ei bine, dacă de-a lungul filmărilor dorul a mai fost îmbinat cu oboseala sau adrenalina competiției, în finală, Elwira spune că acela a fost momentul în care sentimentele de mamă au copleșit-o. Însă, competitivă din fire și avându-l aproape pe soțul ei a încercat și a și reușit să câștige și ultima cursă de pe ”Drumul Împăraților”.

”Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că deja toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un videocall a fost extrem de dificil. Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe”, a completat Elwira Petre.

ADVERTISEMENT

Catinca și Ariana au avut propriul concurs ”Asia Express”

>Nu doar cei doi au avut parte de cursa vieții lor, ci și bunicii care au rămas acasă cu fiicele celor doi concurenți. Chiar dacă spun că au doi copii cuminți, Elwira recunoaște că această experiență a fost pentru părinții ei, în grija cărora au fost Catinca și Ariana, tot un fel de ”Asia Express”, doar că întreaga desfășurare de forțe a avut loc în casa familiei.

”Sigur că fetele poate au mai făcut și boacăne despre care noi nu știm. Râdeam cu părinții mei că noi am fost în „Asia Express, iar ei au avut „Asia Express chiar acasă. (râde) Nu pot să spun că avem niște copii năzdrăvani care sunt neascultători, dimpotrivă, cred că au fost atât de răsfățate, încât nu au avut niciun gând să mai facă vreo boacănă. Alături de bunici au avut pur și simplu de toate”, a mai spus fosta concurentă de la ”Asia Express”.

ADVERTISEMENT

Cât despre marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, soția dansatorului spune că nu au un plan anume, însă, cu siguranță, banii vor fi investiți în familia lor, ducându-se mai ales către nevoile și dorințelor celor două fete pe care le au.

”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”, a conchis dansatoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: