Life

Radu Enache, geniul de la Românii au talent. Are 10 ani și vrea să-l întreacă pe Albert Einstein: „Unii mă numesc copil minune”

Radu Mihai Enache este copilul minune de la Românii au talent. În vârstă de doar 10 ani, are nivelul IQ-ului cu mult peste cel al oamenilor obișnuiți și a vrut să arate lumii de ce este în stare.
18.02.2022 | 23:14
Radu Enache geniul de la Romanii au talent Are 10 ani si vrea sal intreaca pe Albert Einstein Unii ma numesc copil minune
Radu Enache este geniul de la Românii au talent. Sursa: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Radu Mihai Enache are doar 10 ani, dar își dorește să îl depășească la inteligență pe marele Einestein. Are deja un IQ de 150 și și-a demonstrat aptitudinile la Românii au talent.

Copilul vorbește trei limbi străine, cântă și dublează voci. Nu se poate decide asupra unei singure meserii. Visează ca în viitor să fie artist, veterinar, arhitect, profesor de muzică și actor.

ADVERTISEMENT

Radu Enache: „Am venit să mă cunoască lumea”

Radu Enache este elev în clasa a IV-a, dar studiază matematica și informatica cu colegii lui mai mari. Își dorește să-l depășească la inteligență chiar și pe Einestein. 

„Am venit aici ca să mă cunoască lumea. Unii mă numesc copil minune. Cu toate că sunt în clasa a IV-a, fac matematică și informatică la clasa a V-a. Am făcut un test de IQ și rezultatul a fost 150. Un om normal are 100 și devii supradotat la 120. Nu e mult.

ADVERTISEMENT

Vreau să devin mai deștept că Einstein. A avut 150, înseamnă că mai trebuie 31 de grăunțe de IQ și  cred că o să o fac ,dacă mai continui să lucrez. Nu mi-e frică să vin la Românii au talent. Vreau să-mi arăt talentul.

Am mai făcut dublări de voci. Îmi mai place teatrul, îmi plac limbile străine. Îmi place cantoul, la pian, cu chitara și cu vocea. Vreau să devin artist. Fac teatru de la 4 ani. Fac germana, engleza și singur fac chineza.” a spus Radu Enache.

ADVERTISEMENT

Radu l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Bobonete

Radu le-a cerut juraților ajutorul. Le-a oferit fiecăruia dintre ei câte un cub rubik pe care să-l amestece cât pot de bine. Ce a urmat a fost neașteptat, copilul a rezolvat cuburile, în același timp în care cânta o melodie. Momentul l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Bobonete.

„Man. Ești de pe altă planetă. Trebuie să existe o explicație. Cum poți să ai atâtea talente, să poți să faci atâtea lucruri, să fii atât de deștept?

ADVERTISEMENT

Am o singură rugăminte la tine, poți să te apuci de orice în viața asta, dar nu de stand-up comedy. Te felicit pentru că exiști.”,  i-a spus Mihai Bobonete.

Copilul s-a amuzat, acesta i-a mărturisit juratului că nu este interesat de meseria lui și că este în siguranță. Andra și Andi Moisescu au fost, de asemenea, încântați de cele văzute și i-au mărturisit lui Radu că este cu adevărat special.

„Nici nu știi ce bucurie ești pentru părinții tăi și, în același timp, ce răspundere e pe umerii lor.”, a adăugat Dragoș Bucur. 

 

ADVERTISEMENT