Fotbal intern

Mihai Eșanu continuă recuperarea. Când poate reveni în poarta lui Dinamo. Exclusiv

17.04.2021 | 21:30
Mihai Esanu continua recuperarea Cand poate reveni in poarta lui Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu mai are încă de tras până să revină pe gazon, iar Dusan Uhrin va trebui să se descurce fără el la următoarele meciuri.

Singurul jucător care a făcut parte din lotul lui Adrian Mutu la EURO U21, a avut un ghinion teribil și s-a accidentat la un antrenament al echipei naționale de tineret.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că portarul de 22 de ani al lui Dinamo mai are de așteptat până va reveni ca titular în echipa lui Dusan Uhrin Jr, care va trebuie să se descurce în continuare cu gafeurul Gudmund Kongshavn.

Mihai Eșanu mai are de tras pentru a reveni în poarta lui Dinamo

Mihai Eșanu este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, care și-a ajutat echipa în momente grele, iar lipsa acestuia s-a văzut în ultimele meciuri, mai ales la partida din semifinalele Cupei României, cu Astra Giurgiu, când portarul norvegian al lui Dinamo i-a îngropat pe „câini”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Eșanu face în continuare doar antrenamente ușoare și încearcă să nu forțeze o revenire care îi poate provoca o recidivare a accidentării.

Astfel, portarul lui Dinamo va reveni în zece zile, maxim două săptămâni și va putea da o mână de ajutor în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Un portar de mare perspectivă al lui Dinamo a devenit jucător liber

Aleksander Mitrovic a fost unul dintre cei mai lăudați tineri ai lui Dinamo de către antrenorul Emil Ursu, dar și de Gabi Răduță: „Bineînțeles că-i pierd pe toți, dacă nu-i plătesc?! Din păcate, Dinamo nu a știut să aibă grijă de copiii ei. Își bat joc. Mitrovic chiar e talentat, v-am mai spus asta, el și Eșanu putând constitui viitorul clubului mulți ani de aici înainte”, a declarat cel din urmă pentru gsp.ro.

Portarul de doar 17 ani al lui Dinamo a explicat într-un interviu pentru FANATIK motivele pentru care a părăsit-o pe Dinamo, fiind dorit de mai multe echipe din Casa Pariurilor Liga 1, printre care și FCSB.

ADVERTISEMENT

Până în momentul accidentării, Mihai Eșanu jucase toate minutele în 2021. Portarul este unul dintre cei mai prost plătiți jucători ai lui Dinamo, cu doar 1.500 de euro pe lună, deși portarii străini ai „câinilor” au avut și au în continuare salariile de 6-7 ori mai mari, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

  • 200.000 de euro e cota lui Mihai Eșanu conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul portarului dinamovist
  • 14 meciuri a jucat Eșanu în acest sezon în Liga 1
  • 20 martie e data ultimului meci al tânărului jucător împotriva celor de la Poli Iași
ADVERTISEMENT