Sport

Mihai Eşanu, gafă uriaşă în debutul meciului U Cluj – Dinamo! Portarul “câinilor” a riscat eliminarea

Mihai Eşanu a avut o ieşire hazardată în minutul 14 şi l-a lovit violent pe Tescan. Mingea a sărit la Remacle, iar belgianul a deschis scorul pentru U Cluj în barajul cu Dinamo.
21.05.2022 | 21:02
Mihai Esanu gafa uriasa in debutul meciului U Cluj  Dinamo Portarul cainilor a riscat eliminarea
Momentul în care Mihai Eşanu îl plachează violent pe Tescan. Sursa: captură Digisport
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost trădată de portar în debutul barajului de menţinere-retrogradare din Casa Pariurilor Liga 1 cu U Cluj.

Mihai Eşanu, gafă uriaşă în debutul meciului U Cluj – Dinamo!

În minutul 14, Mihai Eşanu a avut o ieşire hazardată şi a intrat violent la 18 metri de poartă în Tescan, atacantul clujenilor scăpat de fundaşul advers. Arbitrul Cătălin Popa a lăsat excelent avantaj şi Remacle a deschis scorul, marcând cu poarta goală.

ADVERTISEMENT

Portarul dinamovist a văzut cartonaşul galben pentru ieşirea violentă, iar dacă belgianul celor de la U Cluj nu marca, este posibil ca “centralul” să fi scos din buzunar cartonaşul roşu.

Fanii lui Dinamo au contestat delegarea lui Cătălin Popa: “Da, chiar se încearcă uciderea lui Dinamo”

Fanii lui Dinamo au contestat dur delegarea lui Cătălin Popa, arbitru pe care îl ţin minte de la meciul cu UTA Arad din sezonul regulat, când arbitrul a acordat două cartonaşe roşii în remiza albă de la Arad:

ADVERTISEMENT

”Da, chiar se încearcă uciderea lui Dinamo. Uitați-vă la arbitrajele din ultima vreme și la alegerea CCA pentru meciul de mâine. Cătălin Popa ne-a arbitrat în egalul de la Arad, când a inventat eliminarea lui Ehmann în prima repriză, pentru ‘nerespectarea distanțierii sociale’.

Pentru un meci atât de important pentru fotbalul românesc, între două cluburi istorice, CCA a delegat un arbitru despre care toată lumea știe că ‘stelist ÎNFOCAT’, pentru că asta au declarat despre el toți piteștenii care îl cunosc personal.

ADVERTISEMENT

“Doar când e furată Dinamo e liniște deplină și nimeni nu cere să vină mai repede VAR-ul”

Așa cum spune și Ion Crăciunescu, pentru meciurile de baraj TREBUIA DELEGAT UN ARBITRU CU ECUSON FIFA.

Au fost 3 zile de doliu prin fotbal și s-a strigat în gura mare că este nevoie de VAR, doar când fcsb a fost egalată de un jucător cu mărimea 44 la ghete, care dacă ar fi încălțat o pereche de ghete cu jumătate de număr mai mici, n-ar mai fi fost niciun offside.

ADVERTISEMENT

Doar când e furată Dinamo e liniște deplină și nimeni nu cere să vină mai repede VAR-ul”, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT