Sport

Mihai Eșanu, ghinionistul de serviciu la Dinamo! A încasat goluri incredibile în acest sezon. Video

Mihai Eșanu a primit în acest sezon cinci dintre cele mai frumoase goluri din Liga 1, care vor rămâne cu siguranță în top chiar dacă suntem doar în etapa a 12-a.
15.10.2021 | 21:36
Mihai Esanu ghinionistul de serviciu la Dinamo A incasat goluri incredibile in acest sezon Video
ADVERTISEMENT

Portarul de 22 de ani al lui Dinamo a revenit între buturile „câinilor” după ce portarul bulgar Plamen Iliev a rămas la București fiind răcit.

Iar bulgarul poate răsufla ușurat după ce Dinamo a încasat două goluri de poveste de omul serii, Ronaldo Deaconu, care a marcat cu două execuții de excepție în poarta neputinciosului Mihai Eșanu.

ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu a încasat cinci dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon

Fără doar și poate portarul lui Dinamo va fi la finalul acestui sezon una dintre „victimele” care au primit cele mai frumoase goluri din Casa Pariurilor Liga 1.

Primul „golazzo” încasat de tânărul portar al „câinilor” a venit în meciul de la Ovidiu cu Farul Constanța, când Jefte Betancor a înscris cu o execuție incredibilă de la 45 de metri. Betancor a reușit opt goluri în acest sezon pentru „marinari” în 11 partide, în timp ce în sezonul trecut a marcat doar de nouă ori pentru FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Revenit în poarta lui Dinamo la Mediaș după patru etape, Ronaldo Deaconu a devenit „coșmarul” tânărului portar care primise ultima oară șase goluri de la FCSB. Atunci a încasat de asemenea un gol extrem de spectaculos de la Claudiu Keșeru, care a marcat dintr- lovitură liberă cu un șut direct în vinclu.

Eșanu, „răpus” cu o execuție superbă și de Cristi Tănase

Mihai Eșanu a mai încasat două goluri și de la fostul jucător al FCSB, Cristi Tănase, în meciul pierdut pe teren propriu cu 2-0 în fața lui FC Argeș, când decarul piteștenilor a marcat cu o execuție superbă.

ADVERTISEMENT

De când a venit portarul echipei naționale a Bulgariei, Plamen Iliev, Mihai Eșanu a mai apărat doar în meciul din șaisprezecimile Cupei României cu Ripensia Timișoara, câștigat de Dinamo cu 1-0.

Ronaldo de Mediaș, „coșmarul” portarului lui Dinamo, Mihai Eșanu

În decurs de mai puțin de două minute, „Ronaldo de Mediaș”, Ronaldo Deaconu, a reușit să marcheze o dublă de senzație. Două „golazzo” care pe vremuri ar fi ajuns pe CNN precum golul de poveste al fostului atacant al lui FCM Bacău, Cătălin Cursaru.

ADVERTISEMENT

Primul gol a venit în minutul 36 cu un gol de la aproximativ 30 de metri, care s-a dus direct în vinclul porții lui Mihai Eșanu, care s-a întins excelent însă nu a putut interveni.

Este interesant că cel mai bun marcator al lui Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut din Liga 1 nu a marcat niciodată în acest sezon în nouă partide disputate însă a reușit cinci pase decisive. În sezonul trecut mijlocașul ofensiv a marcat 11 goluri și a oferit nu mai puțin de 14 pase de gol.

Al doilea gol a venit la mai puțin de două minute distanță cu un lob perfect cu șiretul de la aproximativ 30 de metri care l-a surprins puțin ieșit pe Mihai Eșanu, situație în care s-a aflat de multe ori în acest sezon.

  • 2 goluri a reușit Ronaldo Deaconu în acest sezon, ambele în poarta lui Mihai Eșanu
  • 17 goluri a încasat Eșanu în 8 meciuri, adică o medie de 2 goluri pe meci
  • 11 goluri și 14 pase de gol a reușit Ronaldo Deaconu în sezonul trecut la Mediaș
  • 8 goluri și 1 assist are Jefte Betancor în acest sezon, în timp ce anul trecut a reușit 11 goluri și 14 pase decisive
  • 3 goluri și 1 pasă de gol a reușit Claudiu Keșeru în 4 meciuri la FCSB
  • 3 goluri și 1 assist a reușit Cristi Tănase în 9 meciuri la FC Argeș, dintre care 2 în poarta lui Eșanu
ADVERTISEMENT