Fotbal intern

Primul fotbalist care pleacă de la Dinamo din cantonamentul din Antalya!

Primul fotbalist care pleaca de la Dinamo din cantonamentul din Antalya

Mihai Eşanu este primul fotbalist de la Dinamo care pleacă din cantonamentul din Antalya. Mircea Rednic este în plină reconstrucţie a lotului pentru a doua parte a sezonului din Liga 1 Betano, iar antrenorul “câinilor” a preferat să renunţe la tânărul portar.

FANATIK a aflat că Mihai Eşanu va fi împrumutat pentru a bifa mai multe minute, iar viitoarea lui destinaţie pare să fie Liga 2. După această decizie, Mircea Rednic l-a chemat în Antalya pe Vlad Muţiu, portar care în primă fază fusese lăsat în ţară şi care se pregătea la Săftica alături de ceilalţi fotbalişti care nu au fost luaţi în cantonamentul din Turcia.

Mihai Eşanu pleacă de la Dinamo. Ce portar vine la echipă

Mihai Eşanu pleacă de la Dinamo, dar formaţia antrenată de Mircea Rednic se pregăteşte să aducă un alt portar. FANATIK a anunţat marţi că Sean McDermott este aproape să semneze, cu toate că refuzase oferta “câinilor”. Portarul de 25 de ani a purtat mai multe negocieri cu oficialii dinamovişti şi urmează să-şi dea acordul. Până în momentul în care transferul se va oficializa, Mircea Rednic se va baza pe Vlad Muţiu şi Ştefan Fara în cantonamentul din Antalya.

Mihai Eşanu va fi împrumutat de Dinamo
Mihai Eşanu va fi împrumutat de Dinamo

Dinamo a pierdut primul amical al ierni, 0-2 cu Hajduk Split, iar Mihai Eşanu a fost titular, în timp ce Ştefan Fara a intrat între buturi după pauză. Câinii mai au programate trei meciuri de pregătire în Turcia: cu FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) şi cu Dinamo Moscova (23 ianuarie). Mircea Rednic speră să reuşească să o ducă pe Dinamo în play-off-ul din Liga 1 Betano, însă cu cinci etape înainte de finalul sezonului regular “câinii” sunt pe locul 11, la nouă puncte în spatele Astrei Giurgiu, formaţie care se află pe poziţia a şasea. În actuala stagiune, Mihai Eşanu a jucat patru meciuri pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, portarul fiind pe teren la eliminarea ruşinoasă din Cupa României în faţa lui Csikszereda, echipă din Liga 3.