News

Mihai Făgădaru, mesaj cutremurător de pe patul de spital. Ultimele cuvinte ale protestatarului anti-Covid

Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii anti-Covid și mari susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit infectat cu Sars-CoV-2. Ultimele sale cuvinte sunt cutremurătoare.
20.11.2021 | 10:26
Mihai Fagadaru mesaj cutremurator de pe patul de spital Ultimele cuvinte ale protestatarului antiCovid
Mihai Făgădaru, mesaj cutremurător de pe patul de spital. Foto: colaj Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Făgădaru, cunoscut pentru apariţiile sale la protestele împotriva restricțiilor legate de Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Cu câteva zile în urmă, bărbatul de 43 de ani s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a fost internat în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Înainte să moară, de pe patul de spital, Mihai Făgădaru le-a transmis apropiaţilor un mesaj audio emoționant.

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru: „Vor să mă intubeze. Eu refuz”

Mihai Făgădaru s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, pe secţia ATI a unui spital din Capitală. După ce s-a îmbolnăvit, a ales inițial să se trateze singur acasă.

ADVERTISEMENT

Luase antivirale puternice iar starea sa s-a agravat rapid, mai ales că suferea de comorbidităţi, transmite Antena3.

Bărbatul avea 43 de ani, un apropiat şi al senatoarei Diana Şoşoacă, era cunoscut pentru apariţiile sale la protestele anti-restricţii anti-Covid, anti-mască și anti-vaccin organizate în piaţa Victoriei şi piaţa Universităţii.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Mihai Făgădaru, de pe patul de spital, înainte să fie răpus de Covid. ”Nu mai pot. Aveți grijă de copiii mei”

Ajuns la spital, Mihai Făgădaru a transmis un mesaj cutremurător de pe patul de spital. Într-o înregistrare obținută de Antena3, bărbatul le cere apropiaților să aibă grijă de copiii lui.

„Vor să mă intubeze. Eu refuz. Mi-e c-o să mor pe aici. Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătura că nu sunt de acord.(…)Nu mai pot. Aveți grijă de copiii mei”, se aude pe înregistrarea făcută de Mihai Făgădaru.

ADVERTISEMENT

Fosta sa soție, Ioana Picoș, a fost cea care, joi seara, a anunțat că acesta se află într-o stare extrem de gravă.

”Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față.
S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi (n.r. joi) am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, scria Ioana Picoș pe Facebook.

ADVERTISEMENT