News

Mihai Fifor, anunț despre salariile românilor: „Viorica Dăncilă va găsi soluții pentru a depăși acest nou blocaj”

11.09.2019 | 12:57
Mihai Fifor anunt despre salariile romanilor Viorica Dancila va gasi solutii pentru a depasi acest nou blocaj

Mihai Fifor l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, care blochează numirile la ministerele lăsate libere de ALDE susținând că sunt mii de familii a căror salarii sunt în aer din cauza acestei crize politice. Fifor se referă la angajații din ministere ori cei care depind de deciziile luate de miniștri.

Mihai Fifor îl acuză pe Iohannis că lasă mii de români fără salarii

Într-o postare pe Facebook, Fifor a scris că Iohannis va da cu siguranță vina pe PSD din cauza blocajului, indiferent de cât de puțin ar fi greșit Viorica Dăncilă. Ministrul interimar de la Interne spune că președintele României încalcă flagrant Constituția României. Acesta a ironizat și sloganul de campanie al șefului statului, „România normală”.

„Adevărul este însă limpede și trebuie arătat! Indiferent ce ar fi făcut premierul Dăncilă, indiferent dacă Parlamentul votează o moțiune sau o restructurare, cu actualul guvern sau cu o altă majoritate, până la instalarea unor noi miniștri era nevoie de cineva care să conducă aceste ministere și să asigure plata salariilor și buna funcționare. Delegarea atribuțiilor miniștrilor demisionari este o altă gogorita a președintelui: astfel de delegări încetau odată cu mandatul titularului”, a scris Mihai Fifor.

Mihai Fifor, ministru interimar al Internelor
Interimarul de la Interne spune că Iohannis încalcă legea fundamentală a țării. Sursa foto: digi24.ro

„Lucrurile nu vor fi lăsate la bunul plac al domnului Iohannis”

„Singurul motiv pentru care astăzi încă nu e nimeni să semneze ordinele de plată pentru salarii este că președintele Iohannis încalcă legile și Constituția și refuză să semneze numirea miniștrilor interimari. Lucrurile însă nu vor fi lăsate la bunul plac al domnului Iohannis. Premierul Dăncilă va găsi soluțiile legale pentru a depăși acest nou blocaj. Salariile vor fi plătite!”, a mai scris Fifor în postare.