News

Mihai Fifor și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Arad. Alianță surpriză cu două partide

04.08.2020 | 17:20
Mihai Fifor sia depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Arad Alianta surpriza cu doua partide
ADVERTISEMENT

Mihai Fifor s-a decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Arad.

Senatorul PSD, fost secretar general al partidului în era Dăncilă, este decis să ajungă primar în Arad.

Mai mult, Fifor a anunțat că PSD Arad a semnat o alianță politică cu ALDE și PNȚCD.

Mihai Fifor vrea să ajungă primar în Arad, după o alianță cu PNȚCD și ALDE

Conform stiripesurse.ro, noua alianță se va numi Platforma Social-Liberal Creștină.

Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC) este numele alianţei electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE şi PNŢCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a transmis Fifor prin intermediul Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, PSD va încerca să câștige șefia Consiliului Județean Arad prin candidatura lui Ruben Budău, stiripesurse.ro.

„De ce o alianţă şi nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a adăugat Fifor.

ADVERTISEMENT

Născut în 10 mai 1970 la Turnu Severin, Mihai Viorel Fifor este un senator român ales în legislatura 2012-2016 în județul Dolj și 2016-2020 în județul Arad.

Absolvent al Facultății de Litere și Istorie a Universității din Craiova, e licențiat în filologie și deține un master în literatura română și un master în management. În 2003, Fifor a devenit doctor în antropologie socială.

ADVERTISEMENT

În perioada 12 septembrie 2017 și 20 noiembrie 2018 a exercitat funcția de Ministru al Apărării Naționale.