News

Mihai Gâdea a dat marea veste în timpul emisiunii. Prezentatorul Sinteza Zilei: “Este mai bine”

26.11.2020 | 07:27
Mihai Gadea a dat marea veste in timpul emisiunii Prezentatorul Sinteza Zilei Este mai bine
Cum a apărut Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. Prezentatorul Antena 3 și-a uimit invitații. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

După un început de săptămână greu, dominat de evenimente sumbre, Mihai Gâdea, prezentatorul Sinteza Zilei, a dat marea veste în legătură cu o persoană cunoscută aflată în suferință din cauza COVID-19.

Marți, directorului postului de știri al trustului Intact a făcut un anunț trist la finalul talk-show-ului pe care îl realizează și a anunțat că un om drag sufletului său ”Este în stare critică” pe un pat de spital.

ADVERTISEMENT

Din fericire, evoluția stării de sănătate a starețul Mănăstirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, s-a îmbunătățit considerabil și acesta a început să răspundă pozitiv la tratamentul contra SARS-CoV-2.

Mihai Gâdea, veste mare la Sinteza Zilei: “Este mai bine”

Dacă marți, cu mare durere, anunța faptul că preotul Iustin Dragomir de la Mănăstirea Bogdana din Rădăuți trece prin momente extrem de dificile din punct de vedere medical, fiind internat în stare gravă din cauza infectării cu COVID-19, miercuri, Mihai Gâdea a oferit o veste foarte bună.

ADVERTISEMENT

”Am vrut să vă dau această veste extraordinară!”, și-a început discursul legat de părinte, miercuri seară, prezentatorul de la Antena 3.

Breaking news! Aseară, la finalul emisiunii, vă spuneam cu inima frântă despre un om extraordinar care e infectat cu COVID-19, în stare critică.

ADVERTISEMENT

V-am invitat pe toți să vă rugați pentru Părintele Iustin, cel care a construit un oraș întreg pentru copii.

Astăzi (n.r. miercuri, 25 oiembrie), a venit și vestea bună: Părintele Iustin este mai bine, e în stare stabilă! Iată că răspunsul la rugăciune a și venit. Am vrut să vă dau această veste extraordinară”, a spus Mihai Gâdea, miercuri seară, în emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Care este starea părintelui Iustin

De câteva zile, arhimandritul Iustin Dragomir, starețul Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, este internat în stare gravă, la un Spital din București, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Conform unui anunț postat pe pagina de Facebook a lăcașului de cult, starețul se afla în stare destul de gravă.

”Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, scrie pe pagina Mănăstirii Bogdana.

Ulterior, se pare că starea acestuia s-a îmbunătățit. Alexandru Sava, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, a transmis că stareţul Iustin Dragomir are o formă medie spre severă de COVID-19. Vestea bună este că arhimandritul răspunde la tratament.

Iustin Dragomir este îndrăgit și apreciat de comunitatea ortodoxă din Bucovina întrucât că de-a lungul timpului a dezvoltat şi s-a implicat în proiecte sociale, între care administrarea Aţezământului ”Sfântul Ierarh Leontie”, unde sunt cazaţi peste 100 de copii care provin din familii dezorganizate sau orfani.

ADVERTISEMENT
Tags: