News

Mihai Gâdea a făcut un anunț neașteptat la Sinteza Zilei. Surpriza mare la Antena 3

10.05.2021 | 09:22
Mihai Gadea a facut un anunt neasteptat la Sinteza Zilei Surpriza mare la Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a făcut un anunț important despre ce se va întâmpla în continuare la Antena 3. Prezentatorul și directorul postului a vorbit despre o nouă emisiune ce va începe la postul menționat.

Mihai Gâdea, anunț neașteptat. Ce surpriză începe de marți

Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3, a vorbit despre o dublă premieră ce va avea loc în România. El a declarat că CNN va avea prima emisiune în România.

ADVERTISEMENT

Astfel, la Antena 3 urmează să înceapă o nouă emisiune, anume News Hour CNN, de la ora 18, în care vor fi prezentate știri interne și externe. Aceasta urmează un model care nu există în acest moment în țara noastră.

„Mă bucur să vorbesc despre o dublă premieră care va avea loc mâine. Cine nu iubește media, informația, să înțeleagă dimensiunea în care CNN vine în România. Și vine cu cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media a anului și a ultimilor 30 de ani probabil.

ADVERTISEMENT

Mâine, de la ora 18, dublă premieră. Publicul va putea să vadă un program de news așa cum nu a existat în România, ci doar în SUA. La ora 18, News Hour CNN este un program de știri interne și externe”, a anunțat Mihai Gâdea la emisiunea Punctul de Întâlnire.

O nouă emisiune pe Antena 3. Legătura cu CNN

Noua emisiune ar aduce CNN în România, conform declarațiilor directorului de la Antena 3. Aceasta urmează să înceapă de luni, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

„Pentru prima oară, CNN are emisiune în România. De mâine, noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească, până la urmă, ce e important într-o zi”, a mai spus prezentatorul TV.

Mihai Gâdea numește această nouă emisiune drept „o revoluție” și consideră că oamenii de acasă vor fi câștigați de pe urma acestei emisiuni, odată cu venirea CNN în România.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare dorință a mea este ca cei de acasă să fie câștigați. Respect celelalte televiziuni de știri, însă ceea ce se va întâmpla mâine, nivelul din România, va fi dincolo de tavan. 

Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție ca o rețea de televiziune, așa cum e CNN, să vină în România, e un câștig pentru public și înseamnă și încredere în România.

Pentru mine, e unul din cele mai importante momente profesionale, îmi doresc ca publicul de acasă să vadă niște jurnaliști care strălucesc când oferă lucruri de valoare”, a mai spus Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT
Tags: