Life

Motivul pentru care Mihai Gâdea nu a mai apărut la Antena 3. Ce se întâmplă cu Sinteza zilei

Telespectatorii s-au întrebat care este motivul pentru care Mihai Gâdea nu a mai apărut la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu emisiunea Sinteza zilei în această perioadă?
09.12.2021 | 17:22
Motivul pentru care Mihai Gadea nu a mai aparut la Antena 3 Ce se intampla cu Sinteza zilei
Care este motivul pentru care Mihai Gâdea nu a mai apărut la Antena 3, la Sinteza zilei. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea nu a mai apărut la Antena 3 în ultimele două săptămâni, iar telespectatorii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu prezentatorul emisiunii Sinteza zilei.

Talk-show-ul moderat de Mihai Gâdea este difuzat de 16 ani pe Antena 3. Emisiunea este difuzată de luni până joi, de la ora 21:00 până la 23:45.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Mihai Gâdea a lipsit de la Antena 3

Mihai Gâdea nu și-a mai făcut apariția de două săptămâni la cârma emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3. Jurnalistul a fost în concediu până acum, iar de luni, 14 decembrie, va putea fi văzut din nou pe micile ecrane.

„Nu mai ai răbdare? Sinteza vine tare! Luni, Mihai Gâdea își face prezența, crește audiența, sparge concurența, cel mai urmărit talk show se întoarce cu invitați care scriu istoria lumii”, se arată în promo-ul emisiunii moderate de Mihai Gâdea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a împlinit, recent, 16 ani. Cu această ocazie, Mihai Gâdea a postat un mesaj inedit pe pagina de Facebook.

„La mulți ani vouă, la mulţi ani şi nouă! 16 ani de istorie, valori şi eroi, anchete, dezvăluiri, interviuri şi dezbateri. 16 ani de Sinteza Zilei alături de voi”, a scris Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a recunoscut că a avut emoții mai mari în ediția aniversară a emisiunii decât la prima ediție.

„Sunt mai emoționat ca niciodată, mai emoționat ca în prima emisiune. Sinteza Zilei nu ar fi existat fără Antena 3”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, felicitat de Nadia Comăneci

Mihai Gâdea a avut parte de un moment cu adevărat emoționant atunci când a primit o urare de la Nadia Comăneci, cu ocazia împlinirii a 16 ani de când este la cârma emisiunii Sinteza zilei.

Fosta gimnastă i-a transmis gânduri bune prezentatorului și l-a felicitat pentru munca depusă de el și de întreaga echipă a emisiunii în tot acest timp.

„Este o zi specială, o dublă aniversare. La mulţi ani, Mihai! Şi la mulţi ani pentru aniversarea a 16 ani de emisiune. Felicitări ţie şi echipei tale”, i-a transmis Nadia Comăneci moderatorului TV.

Printre cei care l-au felicitat cu ocazia aniversării emisiunii se numără și Dan Bittman și Loredana Groza. Nici Romică Țociu, Dani Oțil și Răzvan Simion nu au uitat să-i transmită lui Mihai Gâdea gânduri bune.

ADVERTISEMENT
Tags: